Starity

Kim Kardashian elárulta, mivel foglalkozna, ha nem lenne híres

2016. május 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt gondolhatnánk, hogy Kim Kardashian élete már így is izgalmas családja reality műsorának, a divatbemutatók tucatjainak és saját márkájának kiépítésének köszönhetően, ám a 35 éves szépség még ennél is több izgalomra vágyik.

hirdetés

Kim nevét 2007-ben a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow-nak köszönhetően ismerhettük meg, ám az azóta eltelt közel tíz évben számtalan tevékenységi körben kipróbálta magát. Férjhez ment, gyerekei születtek, és több száz, a nevével fémjelzett terméket (parfümöket, videójátékokat, ruhákat, szépségápolási termékeket) tudhat magáénak.

Ám hiába a siker, pénz és csillogás, Kim saját bevallása szerint, ha tehetné, egy sokkal izgalmasabb és veszélyesebb szakmában próbálná ki magát. Álmáról az ausztrál Vogue magazinnak mesélt.

Fotó: Vogue Australia I Lachlan Bailey

Szeretnék úgy élni, ahogy édesanyám. Szeretnék sikeres lenni, keményen dolgozni, és még sok gyereket szeretnék. Törődni másokkal. Apukám pedig az abszolút hős a számomra

– magyarázta Kim, majd így folytatta:

Nincsenek kétségeim afelől, hogy a szüleim büszkék-e rám a reality show és a különböző üzleti vállalkozások miatt. De ha nem lennék ismert, akkor törvényszéki nyomozóként dolgoznék, és normális életet élnék.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a népszerű celebmami a nyomozás és a gyilkosságok iránti szenvedélyéről beszél, ugyanis a Time Out Britainnek adott egy korábbi nyilatkozatában már szót ejtett e régi vágyáról.

Szó szerint kértem már meg ügyvédeket, hogy vonjanak be gyakornokként egy-egy nyomozásba, hogy kipróbáljam magam. Tudom, hogy tudnék segíteni. Megőrülök a gyilkosságokért, azt viszon nem egészen értem, mi visz rá egy embert, hogy megölje egy társát, de átérzem a szomorúságukat.

Fotó: Vogue Australia I Lachlan Bailey

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek