Starity

Dr. Luke ismét keresztbe tett Keshának

2016. május 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A május 22-én megrendezésre kerülő Billboard Music Awardson Kesha is fellépett volna, ám Dr. Luke és lemezkiadó cége, a Kemosabe Records megtagadta ezt a kérést.

hirdetés
Dr. Luke ismét keresztbe tett Keshának

Úgy tűnik, nem akarnak csillapodni a kedélyek a producerével két éve pereskedő Kesha körül. A 29 éves slágergyárosnak jogi ügyei és azok következményei miatt megrekedt a karrierje, és úgy tűnik, nem sok esélye van a zeneiparba való visszatérésre, bármennyire is keményen próbálkozik

Ugyan Dr. Luke nemrég engedélyt adott az énekesnőnek, hogy Zedd-del közösen rögzíthesse a True Colors című szerzeményt, Kesha legutóbbi kérése süket fülekre talált. A szőkeség ugyanis eredetileg fellépőként vett volna részt az idei Billboard Music Awardson, ahol Bob Dylan előtt tisztelgett volna az It ain't me, babe című dal előadásával, ám Luke kiadója által megvétózta a lehetőséget.

Olyan izgatott voltam, hogy előadhatom Bob Dylan It ain't me, babe-jét a Billboard idei díjátadóján. Most viszont nagyon szomorú vagyok, és sajnálom, amiért ezt kell mondanom, de mégsem engedték meg nekem. Csak hogy tisztázzuk, ez az előadás arról szólt volna, hogy az egyik kedvenc dalszerzőm előtt tisztelgek, aminek semmi köze nem lett volna Dr. Luke-hoz. Nem használtam volna semmiféle képet, nem ejtettem volna szót róla, még csak nem is utaltam volna a jogi helyzetünkre semmiféle módon. Egyszerűen csak szerettem volna elénekelni egy dalt egy olyan művész előtti tiszteletem jeléül, akire egész életemben felnéztem. Köszönöm a soha nem szűnő támogatásotokat

– írta a lent látható felvétel mellé a már sokat csalódott Kesha, aki láthatóan gőzerőkkel készült a fellépésre.

 

Kesha (@iiswhoiis) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek