Starity

Smink nélkül is gyönyörűek! Kedvenceink megmutatták festetlen arcukat

2016. május 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak, akik apró szépséghibáikat szeretnék eltakarni, míg mások tündökölni szeretnének a smink által. Ezúttal elhoztunk 13 hírességet, akik sminkkel és anélkül is gyönyörűek.

hirdetés

Foglalkozásukból adódóan szinte mindig sminkben láthatjuk az alábbi hírességeket, ám időnként szeretnek ők is megszabadulni a magukon viselt kenceficéktől, hogy egy kis lélegzethez jussanak – amit egyébként tökéletesen meg is értünk. Lássuk, hogyan festetlenek csupasz, festetlen arccal!

Taylor Swift

A Shake It Off énekesnője szabadnapjain szívesen mellőzi a sminket, ahogyan ezen a Meredith-szel közös szelfi esetében is tette. 

Így ébredtem ma reggel

– írta a felvétel mellé.

Jessica Alba

A Honey sztárja amikor csak teheti, hagyja, hogy pihenjen és levegőhöz jusson a bőre, így nem csoda, hogy 35 évesen is olyan a külseje, akár egy 20 évesé.

Kim Zolciak-Biermann

A népszerű televíziós személyiség ritkán mutatkozik festetlen arccal, amit kevéssé értünk, hiszen smink nélkül is gyönyörű.

Kylie Jenner

A 18 éves valóságshow-sztár családja többi tagjához hasonlóan imádja önmagát fotózni, e tevékenységtől pedig még az sem tartja vissza, ha éppen nem visel makeup-ot.

Reggel nyolckor az öltözőben

– írta a lenti kép mellé az Instagramon.

Gigi Hadid

Szakmájából fakadóan Gigit a legtöbbször talpig sminkben láthatjuk, ám amikor festetlenül hagyja az arcát, nyilvánvalóvá válik, hogy ő is csak olyan, mint mi, valamennyien.

Demi Lovato

A Confident énekesnője mindig is az önelfogadás mellett kampányolt, ehhez híven pedig büszkén mutogatja smink nélkül is gyönyörű pofiját.

Mutassátok meg ti is a gyönyörű, MAGABIZTOS arcotokat

– írta a lent látható kép leírásában Demi.

Chrissy Teigen

A bájos modellt korábban ritkán láthattuk smink nélkül, ám amióta életet adott a kis Lunának, egyre kevesebb ideje van a szépítkezéssel foglalkozni, amit nem is bánunk, hiszen festetlenül is szemrevaló.

Hilary Duff

A 28 éves szőkeség soha nem volt a merész sminkek híve, általában a szolid, visszafogott árnyalatokat preferálja, így aligha meglepő, hogy makeup nélkül is könnyűszerrel felismerhető.

Selena Gomez

A tinédzserek kedvence is szívesen pihenteti arcbőrét a szabadnapjain, és meg kell, hogy mondjuk, jól is teszi, hiszen smink nélkül is nagyon bájos.

Lady Gaga

A vadóc énekesnő ahogy az öltözködésben, úgy a szépségápolás terén is a végletek híve, és bár általában vastag sminkréteg alá rejti arcát, az a természetes szépségében még sokkal szebb, mint gondolni mertük.

Miley Cyrus

A rebellis slágergyáros az utóbbi hónapokban szinte csak smink nélkül mutatkozott, a róla készült felvételek pedig annak a tanúbizonyságai, hogy Miley-nak nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy gyönyörű legyen.

Lea Michele

A Glee (ex)sztárja is szívesen szabadul meg a makeup-tól, amikor csak teheti, és természetesen ő is annak a híve, hogy elalvás előtt bizony gondosan le kell mosnunk a festéket az arcunkról.

Olyan álmos vagyok

– fűzte a kép mellé.

Gwen Stefani

Szinte hihetetlen, de Gwen már a negyvenes évei közepén jár, a bőrét elnézve pedig mi is azt kívánjuk, bár ilyen negyvenesek lennénk majd mi is, hiszen az énekesnő jobb formában van, mint 10 évvel korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek