Starity

Kiderült, hogy kik ülhetnek az X-Faktor zsűrijébe

2016. május 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy ősszel végre ismét képernyőre kerül hazánk egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora, az X-Faktor.

hirdetés
Kiderült, hogy kik ülhetnek az X-Faktor zsűrijébe
Fotó: RTL Klub

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az RTL Klub lecseréli az előző évad mentorait, így kénytelenek vagyunk érzékeny búcsút venni Alföldi RóberttőlSzikora Róberttől és Little G-től is, ugyanis egyedül Tóth Gabi marad a már megszokott helyén.

A korábbi híresztelések szerint Gáspár Laci és Király Viktor is esélyes volt arra, hogy mentorként bizonyítson, ám a Bors értesülései szerint csak előbbit sikerült megnyernie a csatornának a produkcióhoz.

A fent említett lap úgy tudja, hogy Laci mellett Puskás Peti és ByeAlex is mentorok lesznek, így a szakmai zsűri összetétele szinte csupa korábbi megasztárosból áll majd, hiszen Lacit az első, Gabit a második, Petit pedig a harmadik Megasztárban ismerhettük meg, ByeAlex neve pedig A Dalból lehet ismert, ugyanis a 2013-as megmérettetést ő nyerte, így lehetősége volt hazánkat képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon Kedvesem című szerzeményével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek