Starity

Shawn Mendes: „Sosem érzem úgy, hogy megérdemlem a sikert”

2016. május 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki követi Shawn Mendest a közösségi oldalakon, annak valószínűleg nem árulunk el újdonságot, hogy a 18. születésnapját idén ünneplő énekes két lábbal jár a földön, és ugyanolyan átlagos életet él, mint bármelyik tizenéves.

hirdetés
Shawn Mendes: „Sosem érzem úgy, hogy megérdemlem a sikert”
Fotó: Seventeen

A Seventeennek adott nyilatkozatában azonban maga Shawn is elismerte, hogy a siker és a hírnév olykor a frászt hozzák rá, hiszen ő még mindig ugyanaz a srác a szomszédból típusú fiatalember, aki a köztudatba való berobbanása előtt volt.

Nehéz azt mondanom, hogy Hű, de klassz: híres vagyok, és épp az álmomat élem. Csak ülök itt és arra gondolok, hogy mindez ma van, holnap talán nincs. Édesapám mindig azt mondja, hogy egy sokat szenvedett lélek az enyém, mert soha nem vagyok elégedett, és soha nem érzem úgy, hogy megérdemlem a sikert

– nyilatkozta Shawn a magazinnak, majd elárulta, hogy a hírnév árnyoldala is megérintette.

A drogoknak még a gondolatától is frászt kapok. Van egy ilyen furcsaságom, hogy azt gondolom, ha nem én irányítom a dolgokat, akkor összedől a világ. Szóval már csak ezért sem érné meg kábszereznem.

Fotó: Seventeen

Az interjú során a fiatal tehetség szót ejtett arról is, hogy készülőben lévő albuma igazán változatosnak ígérkezik, és csupa John Mayer-, Ed Sheeran-féle nótákat sorakoztat fel rajta – többségében akusztikus hangszerelésben. 

Írtam dalokat a felnőtté válásról és az exeimről – pontosabban az exemről. Nem igazán voltak kapcsolataim. Néhány dal olyan lányokkal való kapcsolatomról szól, akiket azóta ismertem meg, hogy híressé váltam

– magyarázta.

Arról egyelőre még nem tudott nyilatkozni, hogy pontosan mikor is tarthatjuk kezünkben a korongot, ugyanis jelenleg is a dalok írásával tölti ideje nagy részét, ám amíg olyan slágereket hoz össze, mint a Stitches, a Something Big vagy a Show You, addig nincs okunk aggódni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek