Starity

Justin Bieber után Selena Gomez is törli a Meet & Greeteket?

2016. május 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a 23 éves slágergyáros is megfosztja rajongóit a találkozás örömétől, ám egészen más okból, mint exbarátja tette.

hirdetés

Hatalmas port kavart a hír márciusban, amikor Justin Bieber nyilvánosságra hozta az Instagramon, hogy a továbbiakban nem áll szándékában találkozni a rajongóival a koncertek előtt és után, mert saját bevallása szerint kiszipolyozva és depresszióközeli állapotban érzi magát tőlük. Néhány héttel később ezt kiegészítette azzal, hogy többé fotózkodni sem hajlandó a rá lecsapó fanatikusokkal – mindezt azért, mert állítólag úgy érzi, hogy az egész világ terhe az ő vállán nyugszik.

Justin exbarátnőjét, Selena Gomezt azonban egészen más fából faragták, ő ugyanis nemcsak, hogy minden alkalommal kerít időt arra, hogy találkozzon az érte rajongó fiatalokkal, hanem egyenesen élvezi is a közös beszélgetéseket, és előszeretettel osztja meg az ezen alkalmakkor készült fotókat a közösségi oldalain. Nemrég azonban aggodalomra adott okot, ugyanis joggal gyanakszunk arra, hogy hamarosan ő is törli a Meet & Greeteket, ám egészen más okból, mint Justin.

A veletek való találkozás a fénypontjai a fellépéseimnek, srácok... de mivel a biztonságotok prioritást élvez, és ez a legfontosabb, ezért ha ezt nem tudjuk garantálni, véget kell vetnem a találkozóknak. Egészen addig csinálom, amíg tudom, de ti vagytok a legfontosabbak. Szeretlek titeket

– írta a fent látható felvétel mellé az énekesnő, melynek bal sarkában tisztán kivehető, ahogyan testőre erejét megfeszítve próbálja tartani a Selenát védő kordont.

Nem meglepő egyébként, hogy a 23 éves szépség így érez, hiszen egy korábbi jelenésén pánik uralkodott el rajta, amikor a rá várakozó tömeg kis híján agyontaposta Párizsban – azóta pedig még szigorúbban veszik Selena védelmét.

E fenti célt szolgálják a kordonok is, ám nincs könnyű dolga a biztonságiaknak, hiszen az énekesnő mellett arra is vigyázniuk kell, nehogy kárt tegyenek magukban a kordonok magukra döntésével a felajzott fanatikusok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek