Starity

Őrült jónak ígérkezik Harry Styles szólólemeze

2016. május 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak néhány hónapja kezdte meg szabadságát a One Direction, úgy tűnik, Harry Styles képtelen a babérjain ülni, és izgalmas anyaggal készül rajongóinak.

hirdetés
Őrült jónak ígérkezik Harry Styles szólólemeze

Az énekes dalszerző társa, a Snow Patrol éléről ismert Johnny McDaid ugyanis végre megtörte a Harry Stylest övező csendet, és elárulta, hogy a fiatal tehetség igazán jól halad szólóalbumának munkálataival, és már eddig is nagyszerű anyagot dobott össze.

Harryvel már hosszú ideje barátok vagyunk, és sok dalt írtunk már együtt az elmúlt években. Ő egy nagyon termékeny, szorgalmas előadó, és egy hihetetlenül tehetséges srác. Igazán nagyon hiteles, csodálatos hangja van, és már egy csokorra való nótát készítettünk

– nyilatkozta a zenész a Mirrornak, majd hozzátette, hogy úgy véli, Harry az egész világot sokkolni fogja majd, amikor végre közzéteszi újdonságait, azt azonban még ő sem tudja, hogy mikor kerül erre sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek