Starity

Férjhez ment Eva Longoria – fotók

2016. május 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmadszorra is elkelt a Született feleségek sztárja. A 41 éves színésznő a hétvége folyamán esküdött örök hűséget párjának, José Antonio Bastonnak.

hirdetés

Eva Longoria ugyan a napokban még úgy nyilatkozott, hogy egyelőre élvezik a jegyességet szerelmével, és el sem kezdték szervezni a menyegzőt, ám ez nyilvánvalóan nem volt igaz. A színésznő vélhetően ekképp szerette volna elkerülni a médiafelhajtást, és kizárni a sajtó munkatársait a nagy napról.

Az esküvőre egyébként Mexikóváros közelében, Valle de Bravóban került sor a legközelebbi barátok és családtagok jelenlétében. Eva egy gyönyörű törtfehér, Victoria Beckham tervezte ruhában állt oltár elé, szerelme pedig egy háromrészes, szürke Brunello Cucinelli-öltönyt viselt.

A vendéglistán egyébként a sztárpár híres barátainak neve is szerepelt, így tiszteletét tette a menyegzőn a fent említett Victoria Beckham is a férjével, Daviddel, meghívást kapott Ricky Martin és párja, Jwan Yosef, de jelen volt még Melanie Griffith és Mario Lopez is.

Fotó: HOLA magazine I Donna Newman
Fotó: Facebook / Eva Longoria

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek