Starity

TVD: Candice Accola és Paul Wesley izgatottak karaktereik közös jövője miatt

2016. május 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók hetedik évadának utolsó részében végre ismét helyreállt a béke, és egymásra talált Caroline és Stefan.

hirdetés
TVD: Candice Accola és Paul Wesley izgatottak karaktereik közös jövője miatt
Fotó: The CW

Korábban sem volt titok, hogy a Candice Accola alakított Caroline és a Paul Wesley által életre keltett Stefan kapcsolata nem lesz hosszúéletű, hiszen már a hetedik évad elején is köztudott volt, hogy szakítanak egymással, Caroline pedig a Matthew Davis alakította Alaric mellett állapodik meg. Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy a vámpírlány és ismét emberi kedvese korántsem ápolnak romantikus kapcsolatot egymással, és csak ikreik (Lizzie és Josie) miatt kerültek közelebbi kapcsolatba, olyannyira, hogy Ric végül megkérte Caroline kezét.

Ahogy az várható volt, Stefan újbóli felbukkanása aláásta a lány korábbi terveit, amit Ric meglehetősen jól viselt, és habár nehéz szívvel, de útjára engedte szerelmét, hogy azzal lehessen, aki iránt valódi érzéseket táplál. Nem csoda, hogy a két halhatatlan egymásra találása volt az évadzáró egyik legfelemelőbb jelenete, amit egyébként Candice és Paul is nagyon élvezett. Érzéseikről és karaktereik közös jövőjéről az E! Newsnak vallottak.

Végre megtörténik! Csókolóznak a szezonzáróban. Bízok abban, hogy amikor visszatérünk egy jó, boldog és egészséges kapcsolatban élnek, de valószínűleg nem így lesz, hiszen unalmas lenne ilyesmit nézni a tévében

– nyilatkozta karaktere sorsának alakulása kapcsán Candice, majd így folytatta:

Nagyon izgatott vagyok! Már jó ideje így érzek. Imádom, amikor Caroline Stefannal flörtöl, mert ez visszahozza a legelső epizód varázsát...

Folyamatosan változik minden. Az emberek összejönnek, egyezkednek, harcolnak. Folyamatos változásban van minden. Erről szólnak a televíziós sorozatok. Sosem tervezheted, hogy minden tökéletes lesz

– magyarázta sejtelmesen Paul, hozzátéve, hogy a nyolcadik évadban is szolgáltatnak számtalan okkal arra vonatkozóan, miért is érdemes figyelemmel követni a 2009 óta futó szériát.

A színész szavait támasztja alá az is, hogy kedvenceinknek szembe kell néznie majd az Armory pincetermében rejtőzött gonosszal, nem is beszélve a tényről, hogy Damon (Ian Somerhalder) és Enzo (Michael Malarkey) elveszítette az emberségét, így csak reménykedhetünk abban, hogy végül visszatalálnak szeretteikhez és önmagukhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek