Starity

Elhunyt testvérét gyászolja Susan Sarandon

2016. május 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő összetört a gyász súlyától. 55 éves öccsével szívroham végzett.

hirdetés

Az Us Weekly beszámolója szerint május 19-én, azaz múlt csütörtökön vesztette életét Susan Sarandon öccse, Terry Tomalin. A férfi feleségét és két gyerekét hagyta maga mögött.

Fotó: The Tampa Bay Times I Scott Keeler

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik szeretetükkel kerestek meg a testvérem, Terry Tomalin halálával kapcsolatban. Átadom az üzeneteiteket a feleségének és a gyerekeinek

– nyilatkozta a színésznő, míg lánya, Eva Amurri Martino így búcsúzott:

A Mennyország egy törődő, kalandszerető és vidám angyallal gazdagodott ma. A nagybátyám, Terry Tomalin ma délután távozott közülünk tragikus hirtelenséggel – szívroham következtében. Ő egy mohó kalandvágyó férfi, termékeny író, jó barát, a társaság lelke típusú ember, és a legfontosabb, hogy szerető férj és apa hírében állt, akinek a családja volt a mindene. A családunk ezt a fájdalmas veszteséget gyászolja ma, és hálásak vagyunk azért az időért, amit vele tölthettünk, nem is beszélve a pozitivitásról és elszántságról, amit tőle tanultunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek