Starity

Stephen Amell büszke Colton Haynesre, amiért felvállalta a másságát

2016. május 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zöld íjász sztárja őszintén vallott kollégája iránti tiszteletéről, amiért nem félt kiállni a nyilvánosság elé, és felvállalni, hogy a saját neméhez vonzódik.

hirdetés

Colton Haynesről már korábban is pletykálták, hogy esetleg a saját neméhez vonzódik, és ezt a szóbeszédet erősítette az is, amikor januárban egy rajongója által a Tumblrön közzétett bejegyzésére reagált. Nem sokkal később úgy találta, hogy elérkezett az idő a sorsfordító vallomásra, így az Entertainment Weeklynek nyilatkozott arról, miért is titkolta a másságát.

Sokkot kaptam [a bejegyzéstől]. Nem álltam készen arra, hogy ismét az újságok címlapjára kerüljek. Közzé kellett volna tennem egy nyilatkozatot vagy valamit, de egyszerűen nem voltam készen rá. Azt hiszem, idővel mindenki meghozza a döntését, amikor készen áll, de én nem éreztem így. Úgy gondoltam, cserben hagyom az embereket azzal, hogy nem mondom el azt, amit már el kellett volna.

Sorozatbeli kollégáját, Stephen Amellt nemrég az E! News munkatársa, Marc Malkin kapta mikrofonvére, aki bevallotta, hogy nagyon büszke Coltonra, amiért megtette a szabadságához vezető lépést, bár tisztában van vele, hogy ez korántsem volt könnyű vállalkozás.

Egy rajongó három vagy négy hónappal ezelőtt a Comic-Conon próbált csőbe húzni engem, hátha elszólom magam a másságával kapcsolatban. Ekkor kerestem meg Coltont, és elmondtam neki mi történt, hozzátéve, hogy nem tudtam, mit is felelhettem volna. Ő szimplán elterelte a figyelmemet, és túlléptünk a dolgon... Később küldött egy e-mailt, amiben ez állt: Tudod, igazán nagyra értékelem a dolgot, és az elmúlt hónapokban meghoztam néhány döntést

– nyilatkozta Amell, majd így folytatta:

Láttam, ahogy küzd a szorongásával, és ez volt az oka, vagyis csak az egyik oka annak, hogy kilépett a Teen Wolfból és A zöld íjászból. Amikor idén visszatért forgatni egy epizód erejéig, már egészen más volt. A kapcsolatunk szorosabb lett, és igazán nagyon örülök a boldogságának. Ő egy rendes srác és nagyon jó színész. Jószívű és nagyon szerethető, szóval boldog vagyok, ha ő is az.

Mióta meghozta döntését, Colton valóban sokkal nyugodtabb, saját bevallása szerint pedig még soha nem érezte magát ilyen boldognak és egészségesnek, mint most. Azt ugyan nem árulta el, hogy van-e valaki az életében, ám a lelki megnyugvás mindenképpen sokat számít a latban, és hamarosan a boldogság is rátalál. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek