Starity

Kardashianék megfenyegették Tygát

2016. május 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves rapper alig, hogy kikerült Kardashianék bűvköréből, miután a közelmúltban szakított a kisebbik Jenner-lánnyal, a família már meg is fenyegette.

hirdetés
Kardashianék megfenyegették Tygát
Fotó: Instagram

Kylie Jenner és Tyga két év együttjárás után tett pontot kapcsolata végére, és a hírek szerint már mindketten továbbképtek: míg előbbi PartyNextDoorral randevúzik, utóbbi két Instagram-sztárnak csapja a szelet. Ezzel ugyan nincs is semmi baj, ám ahogy korábban beszámoltunk róla, mégis van oka aggódni a párnak, mivel állítólag illetéktelen kezekbe került egy, a még szakításuk előtt rögzített szexvideójuk.

A pikáns felvétel egyébként Tyga weboldalán került közzétételre nemrégiben, ahol harminc percig volt elérhető, és állítólag egy felhasználó, Ty Bracey le is mentette azt. A férfi maga számolt be erről, ám kiderült, hogy csak tréfált csupán, nincsenek a birtokában az egykori szerelmesekről készült erotikus anyagok.

Nincs a birtokomban semmi, amit publikálhatnék. Se videó, se képek, se semmi ilyesmi. Ez az egész csak egy közösségi médiás kísérlet volt, ami az internet nevetségesen alulértékelt erejét hivatott bizonyítani

– nyilatkozta a sajtó munkatársainak Bracey.

Egyes források szerint Tyga különben sem merné közzétenni a pikáns videót, ugyanis valósággal retteg a Kardashian Birodalmat irányító Kris Jenner haragjától. A Mirror értesülései szerint okkal teszi, ugyanis a hatgyermekes sztármami megfenyegette, miszerint súlyos következményei lesznek annak, ha belerondít Kylie életébe.

Tyga nem olyan hülye, hogy szembeszálljon Kardashianék ügyvédjeivel, és megszegje a titoktartási szerződést. Kris világossá tette számára, hogy kicsinálja, ha valaha is ártani mer Kylie-nak. Ő személyesen gondoskodik a tönkretételéről, Kanye pedig elintézi, hogy az életben ne tudjon többet dolgozni

– vallotta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek