Starity

A Sony és a Universal is versenyez Harry Styles kegyeiért

2016. május 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az immár szólóban tevékenykedő énekesnek rövidesen kiadót kell választania.

hirdetés

Mióta a One Direction megkezdte jól megérdemelt pihenését, a csapat tagjai szétszéledtek, hogy mindannyian önálló projektjeikre fókuszálhassanak. Így tett Harry Styles is, aki amellett, hogy szólóénekesként kíván érvényesülni, a színészkedésbe is bele kíván kóstolni.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, igen jól halad önálló korongjának munkálataival a 22 éves énekes, melyen a Snow Patrol éléről ismert Johnny McDaiddel dolgozik. Az sem titok, hogy Harry még februárban menedzsmentet váltott, így került Jeff Azoff szárnyai alá, ám hamarosan döntenie kell azt illetően is, hogy marad-e Simon Cowell kiadójánál, a Sycónál, vagy új cégnél keres boldogulási lehetőséget.

A Mirror úgy tudja, hogy a két kiadóóriás, a Sony és a Universal is ringbe szállt az énekes kegyeiért, ő azonban még nem döntött arról, hogy hol szeretné kiadni szólólemezét.

A Syco több ösztönző lehetőséget is felajánlott Harrynek, amikkel maradásra akarja bírni. Mozgósítanák a pénzeszközeiket érte

– nyilatkozta egy bennfentes, míg egy másik forrás úgy nyilatkozott, hogy Harry kész arra, hogy felszámolja a dolgait, és olyan messzire kerüljön a bandától, amennyire csak lehet, így szólókarrierjét már az Egyesült Államokban, amerikai szakmabeliekkel tervezi beindítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek