Starity

Kendra Wilkinson szerencsét próbált a popiparban

2016. május 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-k után úgy érezhette a 30 éves kétgyermekes sztármami, hogy több tehetség is szorult belé, így elkészítette első önálló szerzeményét.

hirdetés

Kendra Wilkinson mindig is mert nagyot álmodni, ám azt soha nem gondoltuk volna róla, hogy a kamerákat végül mikrofonra cseréli. A Playboy-villa lányai által megismert szőkeség nemrég arra az elhatározásra jutott, hogy ideje helyet követelnie magának a popzenei palettán, így a Prometheus Entertainment szárnyai alatt rögzítette élete első önálló dalát, a Lost In Space-t.

A dal május 20-án debütált a Kendra a topon című reality műsorában, és természetesen azóta a YouTube-ra is felkerült. A Josh Forbes rendezte kisfilmre eddig több mint 160 ezren voltak kíváncsiak, ám még a rajongók is úgy gondolták, hogy nagyon gyengére sikerült Kendra próbálkozása.

Nagyon alacsony elvárásokat támasztottam Kendrával kapcsolatban, tekintve, hogy nem énekesnő... de ez sokkal ROSSZABB, mint amire számítottam

– írta az egyik felhasználó a videómegosztón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek