Starity

Kiszivárgott Victoria Beckham 13 éve titkolt szólólemeze

2016. május 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a népszerű divattervező a 90-es években a popiparban építette a karrierjét a Spice Girls élén, ám néhány órája kiderült, hogy később egy önálló szólóalbumot is rögzített, melyet végül soha nem dobott piacra.

hirdetés
Kiszivárgott Victoria Beckham 13 éve titkolt szólólemeze

Victoria Beckham ugyan soha nem szégyellte azt, hogy honnan indult, ugyanakkor eddig sem csinált titkot abból, hogy az énekléssel egyszer és mindenkorra végzett. Amikor szóba került a Spice Girls újbóli összeállása, akkor igent mondott a többieknek, de kikötötte, hogy se énekelni, se táncolni nem hajlandó a szóba jöhető fellépéseken. 

Ugyan az énekesnő a 2000-es évek elején szólóban is kipróbálta magát, nem sokkal később világossá vált számára, hogy valójában a divat az élete értelme. Ezt megelőzően 2001-ben piacra dobta első – és eddig egyetlennek hitt – szólólemezét, ám nemrég kiderült, hogy a popzene után a hip hop területén is kipróbálta magát: 2003-ban a Rock-A-Fella éléről ismert Damon Dash közreműködésével rögzítette a Come Together című 17 számos korongját, melyet végül elsüllyesztett egy fiók mélyére.

Ugyan néhány dalt kiadott a lemezről, ám az teljes egészében csak most került kiszivárogtatásra Victoria legnagyobb bánatára, melyek közül mi is elhoztunk nektek néhányat. Íme!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek