Starity

Ashley Greene bevallotta, hogy szerelmes volt az egyik Alkonyat-beli kollégájába

2016. május 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén novemberben lesz négy éve, hogy a mozikba került az Alkonyat-széria utolsó része, ám azóta is számtalan izgalmas részletet osztottak meg kedvenceink a forgatással kapcsolatban.

hirdetés
Ashley Greene bevallotta, hogy szerelmes volt az egyik Alkonyat-beli kollégájába
Fotó: GQ Magazine

Legutóbb az Alice Cullent alakító Ashley Greene-t kapta mikrofon- és lencsevégre az E! News csapata, melynek keretein belül Sibley Scoles faggatta a gyönyörű színésznőt. A beszélgetés során Ashley elárulta, hogy nagyon odavolt a filmbeli párját, Jaspert alakító Jackson Rathbone-ért, valamint szót ejtett arról is, mit tartott meg a forgatás után és mesélt a meghallgatásokról is.

Ó, igen, határozottan beleestem Jacksonba, amikor elkezdtünk együtt dolgozni. Ő egy ilyen kis délvidéki úriember, aki művészileg is brilliáns. Szóval, igen, totál odavoltam érte

– magyarázta nevetve a színésznő, és azt is bevallotta, hogy a stábtagok közül főként Robert Pattinsonnal és Kellan Lutz-cal tartja a kapcsolatot. És hogy hogyan zajlottak a meghallgatások? Így vallott róla:

Eredetileg Bella szerepéért hallgattak meg, aztán áttettek Alice-hez. Körülbelül ötször hallgattak meg, mielőtt mgkaptam volna a szerepet. Szó szerint tűkön ültem, ahogy egyre szűkült a kör. A millió lányból aztán már csak öten maradtunk, aztán csak ketten. Amikor végre felhívtak, hogy enyém a szerep, nagyon boldog voltam. Sírtam az örömtől

– elevenítette fel a történteket Ashley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek