Starity

Első filmje forgatásán kapták lencsevégre új frizurájával Harry Stylest

2016. május 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szívtiprója megkezdte első filmje forgatását, és végre alaposan is szemügyre vehettük új frizuráját.

hirdetés
Első filmje forgatásán kapták lencsevégre új frizurájával Harry Stylest

Harry Styles a hónap elején szabadult meg ikonikussá vált fürtjeitől, melyeket jótékonysági célra adományozott. Mióta sort kerített a hajvágásra, igyekezett eltűnni a lesifotósok elől, ám elkerülhetetlen volt, hogy végül lencsevégre kapják. Eddig ugyan csak a sapkája alól kikandikáló tincseket láthattuk, a legújabb paparazzi fotón azonban már anélkül is megcsodálhatjuk.

Nem titok, hogy az énekes a One Direction ideiglenes szünetét arra használja, hogy beindítsa szólóénekesi és színészi karrierjét, ebben pedig egy csapatnyi lelkes szakmabeli segíti. Mint már beszámoltunk róla, Harry szakított a csapat menedzsmentjével, és leszerződött Jeff Azoffhoz, valamint a Snow Patrolból ismert Johnny McDaid segítségével dolgozik önálló korongján. E tevékenységét most némileg félretette, ugyanis megkezdődött élete első filmjének forgatása.

Márciusban írtunk róla, hogy több ajánlattal is megkeresték a színészi babérokra törő énekest, a legkecsegtetőbbet pedig el is fogadta, mi több: már el is kezdett forgatni. Harryt Christopher Nolan a második világháború idején játszódó filmjében láthatjuk majd, mely mű jövő júliusban kerül a mozikba. Ami a történetet illeti, az 1940-es évekbe tehetünk egy kis időutazást, amikor is egy brit katonai akció részeként Dunkirkben evakuálásra került az a több mint 330 000 fős egység, melyet előzőleg a német haderő ejtett fogságba.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Harry pontosan milyen szerepet kapott a készülő műben, az azonban már most biztos, hogy profiktól tanulhatja a mesterséget, ugyanis olyan színészóriások mellett bizonyíthat, mint az Oscar-díjas Mark RylanceTom Hardy és Kenneth Branagh.

Fotó: Matrix Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek