Starity

Helyreállt a béke: Patrick Dempsey mégsem válik

2016. május 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint egy évvel ezelőtt nyújtotta be a színész sminkesként dolgozó felesége a válókeresetet.

hirdetés

Jillian Dempsey tavaly januárban folyamodott házassága felbontásához, ám a válást már nem lesz alkalma kimondani a bíróságnak, ugyanis kibékült férjével, Patrick Dempsey-vel. A sztárpár a válókereset beadása után is sok időt töltött együtt a gyerekekre (lányuk, Tallula 14 éves; ikerfiaik, Sullivan és Darby 9 évesek) való tekintettel, így aligha meglepő, hogy végül sikerült megoldaniuk a problémákat.

Az E! Online úgy tudja, hogy a bíróság további, a válás kimondásához nélkülözhetetlenül szükséges papírok benyújtását kérte Jilliantől, ő azonban nem tett eleget a kérésnek. Patricket nemrég a The Evening Standard kereste meg a témával kapcsolatban, és kerek-perec nekiszegezték a kérdést: Kibékültek Jilliannel?

Igen, azt hiszem

– felelte a színész, majd hozzátette, hogy az ember nem kaphat meg mindig mindent, olykor áldozatokal kell hozni a nagyobb jó érdekében.

Patrick és Jillian egyébként 1999 júliusában esküdtek örök hűséget egymásnak, és bár ritkán nyilatkoztak a köztük lévő kötelékről, egészen a válás bejelentéséig fenntartották az álompár látszatát, így a rajongókat okkal lepte meg azóta visszavont döntésük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek