Starity

Őrülten cuki Dwayne Johnson kislánya

2016. május 30. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg a Baywatchon és a Halálos iramban nyolcadik részén dolgozó színész öt hónapos kislányával töltötte a hétvégét.

hirdetés

Dwayne Johnson nem is lehetne boldogabb! A színész sikert sikerre halmoz: szakmájában megbecsült és keresett színész, a magánéletben pedig szerető társ és példaértékű apa. Ugyan Dwayne jelenleg folyamatosan forgat, ám a hétvégén esedékes Memorial Day alkalmából otthon, szerettei körében élvezte a jó időt.

A színésznek így volt lehetősége egy kis minőségi apa-lánya időtöltésre, amiről természetesen több millió fős rajongótáborát is értesítette a közösségi oldalak által, akik örömmel látták, milyen szépen fejlődik a karácsony előtt született Jasmine.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Miután megetetem, Jasmine szeret elmélyülni apukája tetoválásaiban. Azt hiszem, ez segít neki az emésztésben. Alig várom, hogy eljöjjön a nap, amikor elmagyarázhatom neki, mi mit jelent. Beszélni vele a kultúránkról (szamoai, örmény, afrikai amerikai és olasz). És amikor ezek a szimbólumok esetleg primitívvé, egyszerűvé és nyerssé válnak, akkor is szentek lesznek több ezer éves múlttal és hatalmas erővel a jelentésük mögött. Az én manám (erőm). Ironikus, hogy Jasmine épp az istenünk, ATUA szimbólumát fixírozza, aki az életem építményeinek kisebb blokkjait védelmezi... Igeeeeen, lesz egy pár klassz kis apa-lánya csevejünk

– írta a fenti kép mellé az Instagramon a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek