Starity

Lobó Szalóky Lázár: „Úgy érzem, csak a szerelmes dalokhoz értek”

2016. május 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dirty Slippers 2016-ban is korán kezdte a turnézást, már februrában elindult az idei koncertsorozat Békéscsabán, s a tavaly megjelent, azóta a MAHASZ albumeladási toplistán is remekül szerepelő Múzsa lemezzel járják be az országot a srácok.

hirdetés
Lobó Szalóky Lázár: „Úgy érzem, csak a szerelmes dalokhoz értek”
Fotó: Lung András

Rendkívül impulzív időszakon van túl a zenekar. A tavalyi évben rengeteg jó és rossz dolog is történt egyaránt, melyekből érthető módon dalok születtek. Általában szoktunk hagyni egy kis időt, hogy az éppen aktuális nagylemez után ne hajtsuk bele magunkat rögtön új dalok megírásába, hagyjunk a lemeznek időt, amíg életre kel és kifutja magát, de az év elején két dal nagyon gyorsan elkészült, melyekről egyaránt mondhatom, hogy nagyon jól sikerültek

– nyilatkozta lapunknak a csapat frontembere, Lobó Szalóky Lázár, aki elárulta azt is, hogy a korábban csak duettpartnerként közreműködött Bodrogközy Rita immár teljesértékű tagjává vált a Dirty Slippersnek, így nagyobb mértékben járul hozzá az alkotói munkához is.

Nagyon érdekes, sohasem gondoltam volna, hogy valaha ennyire jól ki fogok jönni bármely szerzőtársammal. Nagyon hasonló a lelkivilágunk Ritával, ezért eszméletlen gördülékeny módon és hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Sokszor megkaptam a kritikát, hogy bármilyen témában énekelek, a szerelem és a párkapcsolatok mindig jelen vannak. Azt kell mondjam, úgy érzem, csak a szerelmes dalokhoz értek. A kezdetektől ezek az érzések mozgatták a gondolataimat, a Múzsa lemez dalai pedig konkrétan is emberek párkapcsolati szakaszairól szólnak. Reményeim szerint hamarosan elkészül a videoklip a Most már más lesz című dalunkhoz, mely úgy érzem az egyik legerősebb dal, amit valaha írtunk, őszintén remélem a közönség is így fogja gondolni!

A Dirty Slippers jelenleg is járja az országot, a rajongók legközelebb június 3-án láthatják őket Ráckevén, ezt követi másnap egy gyulai fellépés, ahol a Repubicot kísérik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek