Starity

A Trónok harca Daeneryse bevallotta, hogy miért szingli még mindig

2016. május 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emilia Clarke-ot a világ egyik legszebb nőjének tartják, ám ennek ellenére mégis egyedül hajtja álomra a fejét esténként.

hirdetés
A Trónok harca Daeneryse bevallotta, hogy miért szingli még mindig

A 29 éves színésznő immár hosszú ideje nem randizik senkivel, így a vele készült interjúk során rendszerint szóba kerül a szerelem, mint téma. Emilia a közelmúltban többször is megerősítette, hogy jelenleg nincs senki az életében, a The Sunnak pedig azt is elárulta, miért.

Hogy leegyszerűsítsem a dolgokat: mindig azt gondoltam, hogy egy kapcsolathoz az kell, hogy egy helyen legyek. Aztán rájöttem, hogy az élet nem így működik. Szinte ellehetetleníti [ez az életmód] a kapcsolatokat. Hiszek abban, hogy ha eljön a megfelelő személy, működni fog, mert olyankor az ember akarja is, hogy működjön. Legalábbis úgy tűnik, mindenki meg tudja oldani

– magyarázta a színésznő, akinek valóban nincs könnyű dolga, hiszen a forgatások miatt rengeteget utazik, ezáltal nehéz volna összeegyeztetnie egy-egy randit, amikor épp a világ különböző pontjai között ingázik.

A beszélgetés során szót ejtett a Trónok harca hatodik évadának eddigi legfelkapottabb jelenetéről, nevezetesen arról, amikor meztelenül lépett a kamerák elé Daenerysként, holott korábban szerződésben kötötte ki, hogy vetkőzni márpedig nem hajlandó.

Minden, amire szükségem volt a forgatáshoz egy adag vodka, klasszul beállított fények, és már készen is voltam. Csodálatos, erőteljes pillanat volt, ami képessé tett arra, hogy véghez vigyem ezt a girl-power jelenetet. Nagyon izgatott voltam miatta. Végső soron nem egy szexi jelenet volt, hiszen Daenerys nem meztelenkedik ok nélkül. Nem volt indokolatlan. Pucér volt, mert legyőzte az ellenségeit abban a mindenható lángtengerben, miután alábecsülték őt. Kijátszotta az aduászát, így hogy mondhattam volna nemet?

– nyilatkozta Emilia.

A színésznőt egyébként a Trónok harca mellett a június 16-án a mozikba érkező Mielőtt megismertelek című filmben láthatják legközelebb a rajongói Sam Claflin és Vanessa Kirby oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek