Starity

Így juss túl a szakításon Khloe Kardashian szerint

2016. május 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves szőkeség jó néhány zátonyra futott kapcsolaton van már túl, így bőven van tapasztalata abban, hogyan éljünk túl egy szakítás utáni nehéz időszakot.

hirdetés

Az elmúlt néhány évben több férfival is találkozgatott a jelenleg a válását intéző Khloe Kardashian, aki bizony többször is padlóra került érzelmileg e félresikerült kapcsolatok örvényében. Szerencsére az élete jobbára rendben van, és bár még nem talált rá a nagy ő, nem szomorkodik, hiszen bőven van mivel lekösse magát.

Egy szakítás után minél elfoglaltabb vagy, annál kevesebbet agyalsz, szóval próbáld körülvenni magad minél több produktív feladattal. Találj egy hobbit, és kösd le magad, vagy vedd körül magad családtagokkal, barátokkal, azokkal, akiket szeretsz, és ők kitöltik majd a gondolataidat. Azt hiszem, ez a legfontosabb. Minél többet vagy egyedül, annál többet agyalsz a dolgokon

– magyarázza weboldalán Khloe.

Én magam soha nem hittem a válásban, de a házasságom eljutott arra a pontra, amikor döntést kellett hoznom a saját mentális és érzelmi egészségem érdekében, hogy megvédjem önmagamat és a boldogságomat. Megbékéltem a döntésemmel, és úgy érzem, meghozza majd az eredményét

– nyilatkozta egy interjú alkalmával a szőkeség, míg egy másik alkalommal így fogalmazott:

Technikailag soha nem jutsz túl senkin. Az rendben van, ha továbblépsz, de továbbra is szeretni fogod őt, csak tisztes távolságból. Ha az emberek érzelmileg lehangolóak, nem jelenti azt, hogy ne szerethetnéd őket továbbra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek