Starity

Liam Hemsworth nem kíváncsi a róla és Miley Cyrusról szóló cikkekre

2016. május 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész saját bevallása szerint szeretné megtartani a magánéletét saját magának.

hirdetés
Liam Hemsworth nem kíváncsi a róla és Miley Cyrusról szóló cikkekre

Liam Hemsworthöt az American Airline lapja, az American Way csípte mikrofonvégre, és egy hosszú, őszinte interjú készült vele, így nem meglepő, hogy ő került a címlapra is. A 26 éves tehetség a beszélgetés során elárulta, hogy egyáltalán nem kíváncsi arra, mit hordanak össze róla és Miley Cyrusról a lapok.

Nézd, a magánéletemet szeretném megtartani magamnak, és fontos számomra, hogy továbbra is privát legyen. Korábban elolvastam a rólunk szóló cikkeket, de érdekes ez? Minden, amit rólunk írnak, spekuláció. Nem tudják biztosan. Fogalmuk sincs, mi van a háttérben. Egymás után szövik a történeteket, de nem tudnak semmit

– magyarázta az interjúban Liam, majd szót ejtett arról is, hogy hogyan választ ki magának egy-egy szerepet a felkínált lehetőségek közül.

Nem vállalok el egy filmet sem csak a munka kedvéért. Kizárólag olyan filmekre mondok igent, amikről azt gondolom, jók lesznek.

Fotó: American Way I John Russo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek