Starity

Kezdd Velencén az idei fesztiválszezont!

2016. május 30. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyár beköszöntével elérkezik az év legjobban várt időszaka, a fesztiválszezon is. Ehhez adunk most egy kis kedvcsinálót!

hirdetés
Kezdd Velencén az idei fesztiválszezont!

Június 17-e és 19-e között kerül megrendezésre a Mi Velencénk nevű fesztivál, melynek keretein belül a hazai zenei paletta legnagyobb slágergyárosainak muzsikájára bulizhatsz! Lehetsz a pop, a rap vagy épp a tánczene szerelmese, itt megtalálod azt, amire bulizni vágysz!

Mint említettük, a programsorozatnak a Fejér megyei Velence, pontosabban a Velencei Vízi Vár Strand ad otthont, ahol olyan sztárok szórakoztatják majd a nagyérdeműt, mint Ákos, a Wellhello, Radics Gigi, Bárány Attila, az Animal Cannibals, a Honeybeast, a The Biebers, a Kelemen Kabátban, Sterbinszky, a Kozmix, Korda György, Balázs Klári és még sokan mások.

A délutáni és esti fellépések mellett számtalan izgalmas porgrammal várják a szervezők az érdeklődőket, ugyanis lesz lehetőség sportolásra, a gyerek- és kalandpark kipróbálására, a lelkesebbek pedig akár meg is mártózhatnak a Velencei-tó hűs vizében. Ha mindez nem volna elég, 20-án bárki csatlakozhat a méltán népszerű Color Runhoz, de Rubint Réka izzasztó aerobikóráján is részt vehet. 

A jegyek árusítása már megkezdődött, így ha nem szeretnél lemaradni a nyár első nagy bulijáról, akkor kattints ide a bérleted vagy napijegyed elővételben történő megrendeléséhez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek