Starity

Nick Jonas szóba sem áll híres exeivel

2016. május 31. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes az Entertainment Weeklynek adott exkluzív interjú exbarátnőihez fűződő kapcsolatáról.

hirdetés

Fotó: Entertainment Weekly

Olivia Culpóval való szakítása óta jobbára az egyedülállók népes táborát erősítette Nick Jonas, és bár több ízben is szóba hozták Kate Hudsonnal, saját bevallása szerint továbbra is szingli. Az Entertainment Weekly riportere azonban nem félt rákérdezni, milyen a kapcsolata fent említett volt barátnőjével és másik híres exével, Miley Cyrusszal.

Nem hallottam Olivia felől úgy egy éve. Fogalmam sincs arról, hogy fogok-e még valaha. Nem vagyok biztos benne

– nyilatkozta Nick, aki két évig alkotott egy párt a barna hajú szépséggel.

Ami Miley-hoz fűződő viszonyát illeti, vele sem derűsebb a viszonya. A szőkeséggel 18 hónapig randizott, mielőtt 2007-ben úgy nem döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Megszakadt a kapcsolatom Miley-val, de szó sincs arról, hogy harag lenne köztünk, egyszerűen más körökben mozgunk

– nyilatkozta az énekes, majd így folytatta:

A Wrecking Ballt például imádom. A mai napig úgy gondolom, hogy az elmúlt tíz év egyik legütősebb popdala. Tudod, Miley mindig is szókimondó és hiteles volt azt illetően, hogy ki is ő, én pedig nagyon büszke vagyok rá. Olyan ez, mint látni, hogy a középiskolai szerelmednek jól alakulnak a dolgai.

Egy korábbi interjújában Nick azt is bevallotta, hogy az ismét Liam Hemsworth-szel randizó énekesnő volt az első lány, akit valaha megcsókolt.

Hollywoodban, a California Pizza Kitchen előtt csókoltam meg Miley-t. Nagyon romantikus volt. Előtte ettem egy nagy pizzát sok hagymával a tetején, így biztos vagyok benne, hogy a lehelletem rémes volt

– idézte fel nevetve a történteket Jonas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek