Starity

Amber Heard távoltartási végzést kért Johnny Depp ellen! Azt állítja, hogy a férje kezet emelt rá!

2016. május 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Családon belüli erőszak vádjával kell szembenéznie A Karib-tenger kalózai-sztárjának, miután felesége azt állította, hogy kezet emelt rá.

hirdetés

Amber Heard május 22-én adta be a válókeresetet Johnny Depp ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, férje anyagi helyzetére való tekintettel pedig igen borsos összegű asszonytartási díjat követel a színésztől. Johnny azonban megtagadta ezen összeg kifizetését, és felfogadta Laura Wasser sztárügyvédet, hogy képviselje a válás során.

Még el sem ült a botrány a viharos körülmények között véget érő házasság körül, amikor Amber ledobta az újabb bombát, és családon belüli erőszakkal vádolta meg az édesanyját gyászoló Johnnyt. Saját bevallása szerint a férje túl heves természetű, így többször érezte életveszélyben magát mellette.

A temperamentuma kivételesen ijesztően hatott rám, és többször bebizonyosodott, hogy fizikailag is veszélyes, mi több: életveszélyes rám nézve

– magyarázta a színésznő, és hozzátette, hogy a férje többször bántalmazta és megfélemlítette a házasságuk során.

Mindezzel szemben áll Depp családtagjainak, így lányának, a 17 éves Lily-Rose Deppnek és gyermekei anyjának, Vanessa Paradisnak a nyilatkozata, akik úgy fogalmaztak, hogy Johnnynál kedvesebb, szerethetőbb embert nem ismernek, és elképzelni sem tudják, hogy valaha is kezet emelt volna fiatal feleségére.

Édesapám a legédesebb, legszeretetteljesebb ember, akit ismerek. Mindig csodálatos apja volt a kisöcsémnek és nekem, és mindenki, akit csak ismerek, ugyanezt mondaná el róla

– írta Lily Rose az Instagramon a kettejükről készült lent látható kép mellett.

Hasonló jókat vallott egykori szerelméről Lily-Rose édesanyja, Vanessa Paradis is, aki közel 15 évig alkotott egy párt a népszerű színésszel. Véleményének egy kézzel írt levélben adott hangot.

Johnny Depp az édesapja a gyerekeimnek, egy érzékeny, szerető és szeretett személy. Teljes szívemmel hiszem, hogy a közelmúltban tett állítások gyalázatosak, mert amióta csak ismerem Johnnyt, soha nem emelt kezet rám, és ez nem is vallana arra a férfira, akivel 14 csodálatos évet töltöttem.

A jelenleg is folyamatban lévő válás egyre csúnyább irányt vesz, ugyanis állítása tükrében Amber távoltartási végzést kért Johnny ellen, aki 10 méteres körzetben meg sem közelítheti a szőkeséget, és közös otthonukat is el kellett hagynia emiatt. 

A rövid ideig tartó házasság és édesanyja a közelmúltban bekövetkezett tragikus halála miatt Johnny nem kíván reagálni a magánéletével kapcsolatos hamis történetekre, pletykákra, félrevezető tájékoztatásokra és hazugságokra. Bízik e rövid házasság mihamarabbi felbontásában

nyilatkozta sajtóképviselője útján a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek