Starity

Eva Longoria elárulta, milyen különleges szerepe volt Victoria Beckhamnek az esküvőjén

2016. május 31. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy kivételesen jó barátságot ápol egymással a Született feleségek sztárja és a designer.

hirdetés

Eva Longoria alig több mint egy hete fogadott örök hűséget szerelmének, José Antonio Bastónnak, és bár több felvétel is napvilágot látott a nagy napról, azt csak kevesen tudják, milyen fontos szerepet szánt a sznésznő legjobb barátnőjének, Victoria Beckhamnek

Megkértem Victoriát, hogy készítse el a ruhámat, mert szerettem volna, hogy különleges legyen és szeretettel készüljön. Biztos voltam benne, hogy ha ő csinálja, akkor pontosan így is lesz. Emellett Victoria volt az egyik tanúm is, szóval az esküvőm a Victoria Beckham-hétvége jegyében telt

– lelkendezett a 41 éves színésznő a Hello! magazinnak adott interjújában, majd így folytatta:

Ő a legklasszabb, legédesebb ember, akit csak magam mellett tudhattam, nemcsak azért, mert ő készítette a menyasszonyi ruhámat, hanem mert ő az egyik legjobb barátnőm, így a jelenléte tette különlegessé a napot.

A mexikói esküvőnek a Valle de Bravo adott otthont, mely eseményre meghívást kapott még Melanie Griffith, Ricky Martin és Mario Lopez is.

Fotó: Hola! I Donna Newman

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek