Starity

Liam Hemsworth: „Az alapján hozom meg a döntéseimet, hogy mi az, ami boldoggá tesz engem”

2016. május 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész immár fél éve alkot egy párt volt barátnőjével, kapcsolatukról pedig a GQ magazinnak nyilatkozott.

hirdetés

Liam Hemsworth több millió nő szívét törte össze, amikor tavaly decemberben ismét összejött Miley Cyrusszal, de talán még ennél is többen voltak, akik örültek a kapcsolat újbóli kivirágzásának, ami láthatóan mindkét félnek nagyon jót tesz. Mióta ismét boldog, Miley korántsem a botrányaival hívja fel magára a sajtó figyelmét, barátaik elmondása szerint pedig az esküvőt tervezik.

A románc természetesen továbbra is foglalkoztatja a sajtót, hiszen a pár egyik tagja sem mondta ki hivatalosan azt, hogy együtt vannak, egyedül annyit tudunk biztosan, hogy nem járnak jegyben egymással. A kettejükről készült lesifotók tanúbizonysága szerint azonban ismét összeköltöztek a szerelmesek, akik a 2010-ben megjelent Az utolsó dal című Nicholas Sparks filmadaptáció forgatásán szerettek egymásba.

A kapcsolat végére 2013-ban néhány hónapnyi jegyben járás után tettek pontot, ám azóta sem találtak nyugalomra, így várható volt, hogy előbb vagy utóbb, de ismét egymás mellett kötnek ki.

A GQ magazin riportere természetesen rákérdezett a szakításra is Liammel való beszélgetése során, aki így emlékezett élete egyik legnehezebb időszakára:

Természetesen nehéz volt, de mindketten más irányba tartottunk, így szükségszerű volt, hogy megtörténjen [a szakítás]. Nagyon fiatalok voltunk, és akkor ez egy jó döntés is volt, mindkettőnknek szüksége volt rá

– nyilatkozta Liam, majd szót ejtett a jelenlegi helyzetről is.

Amikor érzek valamit valaki iránt, és ez az érzés ott motoszkál bennem, akkor cselekednem kell. Az alapján hozom meg a döntéseimet, hogy mi az, ami boldoggá tesz engem, hogy mi a helyes, és mi az, amit akarok. Nem aggódok túl sokat emiatt.

Amikor az interjú során szó esett az oly sokakat foglalkoztató kérdésről, nevezetesen arról, hogy akkor pontosan mi is a kapcsolati státusza, melyre Liam sejtelmesen így felelt:

Az emberek ki fogják találni. Már ki is találták... Senki nem hülye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek