Starity

Harry Styles keményen megdolgozott a szerepéért

2016. május 31. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat sokkolt a hír, miszerint Harry Styles szerepet kapott Christopher Nolan új filmjében. Most tiszta vizet öntöttek a pohárba, hogyan is kerekedhetett felül a meghallgatásokon.

hirdetés
Harry Styles keményen megdolgozott a szerepéért

Ki gondolta volna, hogy Harry Styles egyszer neves színészeken fog felülkerekedni, és olyan szakmabeliek mellett szerepelhet majd, mint Tom Hardy és Mark Rylance.

A meghallgatások rendezője, John Papsidera most elárulta, mi is vezetett a mellé, hogy Styles mellett tegyék le a voksukat.

Harry tökéletes volt a szerepre. Színészként még nem ismerhettük meg, azonban a felolvasása egyértelművé tette a döntést.

– kezdte a rendező.

Úgy gondoltuk, hogy nagyon új és érdekes arc, ezért kapta meg a karaktert. Nem hiszem, hogy tanult valaha is színészkedni, mégis legyőzött néhány nagyon neves színészt. Félreértés ne essék, nem azért választottuk, mert ő egy ismert popsztár – ez most inkább hátrány volt, hiszen rossz üzenetet közvetítene. 

A célünk az volt, hogy olyan embereket keressünk, akik újoncok, nincs sok munka a hátuk mögött, így a nézők elmerülnek majd a filmben, és nem azzal foglalkoznak, hogy milyen hírességet ismernek fel.

Így Harrynek túl kellett lépni ezen az akadályon, a múltján. Azonban nagyon keményen küzdött, és olyan lenyűgöző alakítást nyújtott, hogy vonzóvá vált számunkra.

Természetesen Harry karakteréről is szót ejtett Papsidera.

Ez a fiatal srác olyan szenvedélyesen akarta ezt a filmet magáénak tudni, hogy hiába néztünk meg több száz színészt erre a szerepre, nem tudtuk kiverni a fejünkből.

Felolvasott először nekem, majd Londonban az egész stábnak. Több tucat felolvasást kellett végeznie, közös döntés volt. 

Nagyon nagy szó ez Harrynek, hogy övé lett a szerep, jó kezdőlökés lesz neki. Izgatottak vagyunk, hogy a stábunk tagja lett. Remélem nem szakad el Hollywoodtól, és nagyobb dolgokat ér el, hiszen nagyon kedves fiú

Az énekes biztosan komolyan veszi a szerepet, hiszen szeretett hajától is megvált a dráma kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek