Starity

Dylan O'Brien sérülése miatt egy évet késik az Útvesztő utolsó részének megjelenése

2016. június 01. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sérüléseiből jelenleg is lábadozó színésznek még pihenésre van szüksége.

hirdetés
Dylan O'Brien sérülése miatt egy évet késik az Útvesztő utolsó részének megjelenése
Fotó: 20th Century Fox

Dylan O'Brien még márciusban sérült meg a népszerű adaptáció utolsó részének forgatásán, amikor egy motorról kellett volna beugrania egy szintén mozgásban lévő autóba. Sajnos a fiatal tehetség elszámította magát, így a jármű elgázolta őt. Ugyan sérülései nem tűntek komolynak, és arról szóltak a híresztelések, hogy rövid időn belül visszatérhet dolgozni, ám kiderült, hogy komolyabban megsebesült, mint gondolta, így még mindig pihenésre van ítélve orvosai által.

Az már eddig sem volt titok, hogy elgázolása miatt csúszni fog a film bemutatása, a Fox pedig a minap hozta nyilvánosságra, hogy nem kevesebb, mint plusz egy évet kell várnunk arra, hogy jegyet válthassunk Az útvesztő: Halálkúra című Wes Ball rendezte alkotásra, ugyanis 2017. február 17-éről 2018. január 12-ére tették át a premier időpontját.

Ha mindez nem volna elég, az a pletyka is szárnyra kapott, miszerint Dylan nem tér vissza a Teen Wolf című sorozatba, melynek 2011 óta állandó szereplője, ugyanis sérülései nem engedik forgatni.

Szerencsére jó hírrel is szolgálhatunk, mivel a napokban megérkezett a főszereplésével készült Deepwater Horizon legújabb előzetese, melyben ugyancsak remek alakítást nyújt. Az izgalmasnak ígérkező thrillert szeptember 30-án mutatják be az Egyesült Államokban, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon a hazai mozik is műsorukra tűzik-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek