Starity

Niall Horan és Louis Tomlinson eltávolodott egymástól – hónapok óta nem találkoztak

2016. június 01. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, egyre inkább szétesőben van a One Direction, ugyanis a srácok alig állnak szóba egymással.

hirdetés
Niall Horan és Louis Tomlinson eltávolodott egymástól – hónapok óta nem találkoztak
Fotó: Instagram

Május elején arról értesülhettünk, hogy megromlott a viszony Harry Styles és Louis Tomlinson között, ugyanis a srácok azóta nem álltak szóba egymással, hogy a csapat megkezdte jól megérdemelt szabadságát. Most pedig már arról szólnak a hírek, hogy utóbbi Niall Horannal sem tartja igazán a kapcsolatot, ugyanis hosszú hónapok óta nem találkoztak.

A hírről Horan tudósította a sajtót, ugyanis a Digital Spynak adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy mióta szüneten van a One Direction, azóta nem volt alkalma összefutni Tomlinsonnal, mi több: a kis Freddie-t sem látta még.

Sok időt töltök gyerekekkel, de a kis Freddie-vel még nem találkoztam

– vallotta az ír gyökerekkel rendelkező Niall.

Louisra egyébként igencsak rájár a rúd az utóbbi időszakban, hiszen amellett, hogy folyamatosan zaklatják őt és gyermeke édesanyját, Briana Jungwirthöt, még a barátaitól is eltávolodott. Kollégáitól eltérően ő sokkal inkább az apaságot helyezi előtérbe a szólókarrierrel szemben, ám a Mirror úgy számolt be, hogy igencsak viharos a kapcsolata Brianával.

Louis és Briana kapcsolata elérte a mélypontot. Louis már nem szívesen látott vendég Brianáéknál. Nagyon feszült a helyzet, a kicsit is egy parkban adják át egymásnak

– nyilatkozta egy bennfentes.

***

UPDATE: Most kaptuk a hírt, miszerint a tegnap este folyamán egy sportrendezvényen összefutott egymással Louis és Niall, mely rendezvényen többek között közös barátjuk és kollégájuk, Olly Murs is jelen volt.

 

@ollymurs által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek