Starity

Niall Horan izgatott Harry Styles színészkedéséért

2016. június 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan elmondása szerint, ő Harry Styles legnagyobb rajongója, és alig várja, hogy lássa a legjobb barátját a mozivásznon.

hirdetés

A Rose & Horan gálán hétvégén, ami a rák kutatást támogatta, Niall Horan szóba elegyedett a sajtóval, ahol egyik legjobb barátjáról, Harry Stylesról is szót ejtett.

Harry Styles és Niall Horan 2013-ban

Nem hiszem, hogy nekem lenne türelmem a színészkedéshez, ahol az egész időmet a helyszínen kell tölteni, tanulni, és ilyenek. Találkoztam az egyik stáb taggal a metróban, aki a speciális effektekért felel, és azt mondta, hogy Harry meglepően jó színész.

Niall azt is megosztotta, hogy még nem találkozott a kis Freddie-vel, hiszen ő és Louis Tomlinson bár sok időt töltöttek közös városokban az elmúlt időben, mégis mindketten nagyon elfoglaltak voltak, sose tudták összeegyeztetni a találkozót – amit egyébként a tegnapi nap folyamán sikerült lebonyolítaniuk.

Niall Horan, Olly Murs és Louis Tomlinson május 31-én / Fotó: Olly Murs ©

Véleményem szerint, ha Christopher Nolan téged választ, akkor jó színész vagy. Nagyon várom, hogy láthassam, elképesztően jó film lesz, és így, hogy az egyik legjobb barátod szerepel benne, még jobb. Jól fog teljesíteni, biztos vagyok benne.

Vajon, hogy élte meg Styles, hogy el kellett adományoznia a haját, hiszen a szerep kedvéért korhű frizurát kellett vágatnia? Niall erre is tudta a választ.

Nagyon ideges volt miatta. Körülbelül két évet töltött el azzal, hogy gondosan megnövessze, szóval nem mondhatnám, hogy túl boldog volt a hír miatt, de ez van, most egy filmben szerepelhet, ami kárpótolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek