Starity

Új betekintő érkezett a napokban debütáló Szemfényvesztők 2-höz

2016. június 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három évvel a Szemfényvesztők első részének bemutatása után jövő héten megérkezik a mozikba a folytatás.

hirdetés
Új betekintő érkezett a napokban debütáló Szemfényvesztők 2-höz
Fotó: Nick Romano

Pontosan egy hét maradt a Szemfényvesztők 2 bemutatásáig, most pedig újabb betekintő érkezett a páratlanul izgalmas, lendületes és bűvésztrükkökben gazdag akcióvígjátékhoz. A történet szerint egy év telt el a Négy Lovas az FBI-t is megtévesztő brilliáns trükkje óta, kedvenceink pedig újabb világrengető produkcióval készülnek. Walter, a technikai zseni felbukkanása azonban átírja terveiket, ugyanis még náluk is trükkösebbnek bizonyul...

A filmet Jon M. Chu rendezte Ed Solomon forgatókönyve nyomán, a főbb szerepekben pedig ezúttal is Mark Ruffalo, Dave Franco, Jesse Eisenberg és Woody Harrelson bűvészkedik, mellettük pedig visszatér még Morgan Freeman és Michael Caine is.

A legnagyobb változást Isla Fisher lecserélése jelenti, ugyanis a színésznő szülési szabadságon van, így helyette a Bajos csajokból is ismert Lizzy Caplan csatlakozott a stábhoz, valamint Daniel Radcliffe is főszerepet kapott, így egy sztárokkal tűzdelt, izgalmas és felejthetetlen produkcióra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek