Starity

18 hónap börtönre ítélték a High School Musical sztárját

2016. június 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lőfegyverrel való visszaélés és hivatalos személy elleni erőszak miatt kerül rács mögé a színész.

hirdetés

A törvény természetesen a sztárokra is vonatkozik, így amennyiben bűnbe esnek, nekik is felelniük kell tetteikért. Nemrég a High School Musical 3-ban feltűnt Justin Martin ügye került a bíróság kalapácsa alá, és az esküdtszék végül a bűnössége mellett döntött, így 18 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték.

A 22 éves színész egy utcai lövöldözésben vett részt tavaly júliusban, melynek során illegálisan birtokolt fegyvert fogott egy rendőrre, miközben barátja meg is lőtte az említett rendfenntartót, de elvétette, így szerencsére nem sérült meg. Justin ellen illegálisan birtokolt fegyver és lőszerek, valamint töltött lőfegyver használata és kétrendbeni hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt indult eljárás. A bíróság az ellene felhozott összes vádpontban bűnösnek nyilvánította a színészt.

Martin a másfél évnyi börtönbüntetés mellé egyéves próbaidőt is kapott, így amennyiben szabadulása után ismét bajba kerül, súlyos következményekre számíthat. Az ítélet jogerős, így a színész rövidesen megkezdi a rá kiszabott börtönbüntetés letöltését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek