Starity

Billy Ray Cyrus először nyilatkozott Miley és Liam kapcsolatáról

2016. június 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-zenész megtörte a csendet lánya régi-új párkapcsolatát illetően, és elárulta, hogy a fiatalok már az esküvőre készülnek.

hirdetés

Ugyan Liam Hemsworth nemrég úgy nyilatkozott, hogy nem járnak jegyben Miley Cyrusszal, a vak is láthatja, mennyire boldogok a róluk készült lesifotókon. Eljegyzés ide vagy oda, a sztárpár már az esküvőre készül, mely eseményen igen nagy szerepet kíván betölteni az énekesnő édesapja, Billy Ray Cyrus is, aki kiváltaná az engedélyt, csak hogy ő adhassa össze a szerelmeseket.

Miley és Liam igazán nagyon boldogok most együtt. Ha prédikátorra van szükségük, tudják, hol találnak engem

– idézi a Mirror a zenész szavait.

Az utolsó dal című Nicholas Sparks-filmadaptáció forgatásán egymásba szeretett színészpáros egyébként még nem erősítette meg hivatalosan az összetartozást, ám Liam a minap tett sejtelmes nyilatkozata többet mondott bármilyen vallomásnál.

Amikor érzek valamit valaki iránt, és ez az érzés ott motoszkál bennem, akkor cselekednem kell. Az alapján hozom meg a döntéseimet, hogy mi az, ami boldoggá tesz engem, hogy mi a helyes, és mi az, amit akarok. Nem aggódok túl sokat emiatt. (...) Az emberek ki fogják találni [hogy mi van köztünk Miley-val]. Már ki is találták... Senki nem hülye

– magyarázta a színész.

Boldogságukat bizonyítja egy bennfentes nyilatkozata is, aki úgy tudja, hogy Miley már gőzerőkkel készül a rózsaszín témájú esküvőre, ahol öt különböző szettet visel majd, melyek mindegyikét a népszerű francia designer, Simon Jacquemus álmodja meg. Állítólag a szerelmesek már a lehetséges helyszínre vadásznak Ausztráliában a Hemsworth család otthonától nem messze, Byron Bayen. Ezt támasztják alá a kettejükről készült legújabb lesifotók is.

A fotókért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek