Starity

Salma Hayek: „Nem a szex a jó házasság titka”

2016. június 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjra jelölt színésznő idén ünnepli 50. születésnapját, és jelenleg is boldog házasságban él. A Red magazinnak adott interjújában szót ejtett házasságáról és az anyaságról is.

hirdetés

Salma Hayek a mai napig az egyik legnépszerűbb mexikói származású színésznő a világon, aki mindig is igyekezett példamutató életmódot folytatni, ehhez hűen pedig a magánélete is makulátlan. A színésznő 2009-ben fogadott örök hűséget François-Henri Pinaultnak, akivel azóta is harmonikus, boldog házasságban él. A Red magazinnak adott interjújában nem csoda, ha szóba került a téma, miszerint mit gondol, mi a kulcsa a jó házasságnak.

Elárulom, nem a szex a jó házasság titka, de közvetetten hat arra, viszont nem ajánlom, hogy mindennapos legyen. Ha minden nap ágyba bújtok, idővel elveszti a varázsát. A legfontosabb, hogy fenntartsátok a közetetek lévő kémiát. Kell, hogy továbbra is nevessetek, felfedezésekre induljatok, jól érezzétek magatokat együtt, és ne hagyjátok kiveszni a kapcsolatotokból a romantikát

– magyarázta Salma, majd így folytatta:

Jó házasság, szeretetteljes kapcsolat – ezek mind-mind a teljesítményeim listáját gazdagítják. Az otthon számomra ott van, ahol a férjem van. Ő az én otthonom.

Fotó: Red Magazine I Max Abadian

A 49 éves színésznő elárulta a beszélgetés során, hogy sokszor ő sem érzi olyan magabiztosnak magát, mint amilyennek hiszik őt, és olykor neki is nehézséget jelent olyannak elfogadni önmagát, mint amilyen. Ennek ellenére fontosnak tartja, hogy erősítsük az önbizalmunkat, és higgyünk magunkban.

A szexualitás olyasvalami, amit mások látnak meg benned, éppen ezért élvezd a testet, ami megadatott neked! Adj értelmet az életednek, és szexivé leszel! Talán jelenleg nem érzed annak magad, de az élethez való hozzáállásod azzá tesz. Még ha diétán is vagy, élvezd az elfogyasztott ételt! Ez egy nagyon fontos latin szemléletmód

– nyilatkozta Hayek, majd említést tett az anyaságról, és nyolcéves lányáról, Valentináról is.

Fotó: Red Magazine I Max Abadian

Viszonylag későn szültem, így meg kellett tanulnom sóvárogni, vágyakozni [az anyaság után], nem is beszélve a fájdalomról... Mindig is sok gyereket akartam, de ahhoz már késő. A legnagyobb áldás az egészben, hogy a férjemnek van további három gyereke, így négy csemeténk van. Négy nagyon különböző csemeténk

– vallotta a színésznő, és kifejtette azt is, hogyan neveli a lányát, milyen szempontokat tart szem előtt.

Igyekszem annyi időt tölteni Valentinával, amennyit csak lehetséges, még akkor is, ha épp dolgozok. Velem volt a címlapfotózáson is, így úgy érezte, hogy részese az egész folyamatnak, nem pedig az iPadet nyomogatta. Ezt nagyon fontosnak tartom. Igenis be kell vonnunk a gyerekeinket az életünkbe.

Fotó: Red Magazine I Max Abadian

Sok munkába kerül, és az anyák többsége iszonyú fáradt, hiszen ők is dolgoznak, különösen, ha egy idősebb anyukáról van szó, mint amilyen én is vagyok, de úgy vélem, meg kell tennünk az erőfeszítéseket annak érdekében, hogy bevonjuk az életünkbe a gyerekeinket. Persze ez annál nehezebb, minél okosabb a gyereked. Manapság már olyan könnyű szórakoztatni őket (a különböző kütyük miatt), és nem kell órákig magyarázkodnod, miért vonszolod magaddal őket. Csak vidd magaddal, és tedd az életed részeseivé őket. Erről szólnak az emberi kapcsolatok: megtanulni részt vállalni, máskülönben szükségszerűen bekövetkezik az elszigetelődés

– zárta a beszélgetést Salma.

Fotó: Red Magazine I Max Abadian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek