Starity

Ópiáttúladagolás okozta Prince halálát

2016. június 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot sokkolta Prince április 21-én bekövetkezett halála, a napokban pedig az is kiderült, miért kellett ilyen korán távoznia közülünk.

hirdetés

A legendás énekes mindössze 57 évesen távozott tőlünk, és a helyi hatóságok azóta is vizsgálták, mi okozhatta váratlan halálát. Mint kiderült, Prince fentoniltartalmú fájdalomcsillapítót szedett, melynek ópiáttartalma jóval magasabb a morfiuménál, ez okból pedig számtalan haláleset vezethető vissza e szerre.

A külföldi hatóságok már le is zárták a nyomozást az énekes halálának ügyében, és balesetnek minősítették azt. A Minneapolis Star Tribune úgy tudja, hogy az ikonikus popsztár nem sokkal a halála előtt bejelentkezett a Kaliforniában praktizáló, függőségekre specializálódott Dr. Howard Kornfeldhez a fájdalomcsillapítókról való leszokás érdekében, ám ahogy a példa is mutatja: nem járt sikerrel.

Prince-t egyébként rajongóin és szakmabeli kollégáin túl exfeleségei (Manuela Testolini és Mayte Garcia), testvérei és fia, a 19 éves Ahmir Gregory gyászolják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek