Starity

Véget ér az Agymenők?

2016. június 06. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2007 óta fut nagy sikerrel a tudományos tézisekre épülő sorozat, ám a főszereplők szerint a végéhez közeledik a történet.

hirdetés
Véget ér az Agymenők?
Fotó: CBS

Az Agymenőket joggal tartják az 1994 és 2004 között sugárzott Jóbarátok utódjának, hiszen hatalmas nézettséget és még annál is nagyobb rajongótábort tudhat a magáénak, ám úgy tűnik, hogy mindezek ellenére is lezárásra kerül a közeljövőben. Kunal Nayyar ugyanis úgy nyilatkozott a londoni MCM Comic Conon, miszerint az ősszel képernyőkre kerülő tizedik évad lesz az utolsó a népszerű szitkom történetében.

Nézd, a szerződésünk szerint a következő évad jelentheti az Agymenők végét. Ha teljesen őszinte akarok lenni, tudom, hogy az emberek arra kíváncsiak, mi lesz a tizedik évad után, de nem tudom megmondani. Ha személy szerint rajtam múlna a dolog, addig csinálnám, amíg a rajongók látni szeretnének minket

– nyilatkozta a színész, állítását pedig kolléganője, Melissa Rauch is megerősítette.

Nem tudom, mi lesz, de szeretném folytatni. Majd meglátjuk.

A közönségtalálkozón szó esett továbbá egy jövőbeni Agymenők-filmről is, ám a főszereplők nem láttak erre sok lehetőséget. A miértekről Kunal nyilatkozott.

Ez egy nagyon nehéz formája a filmkészítésnek, mert úgynevezett élő stúdióban, közönség előtt forgatunk négy kamerával. Nem hiszem, hogy valaha is filmet forgatnánk.

A sorozat végetértét jelzi Steve Molaro producer tavaly decemberben adott interjúja is, melyben úgy számolt be, hogy a tizedik évadban igyekszenek elrendezni a karakterek magánéletét, mert úgy készülnek, hogy ez az évad lesz az utolsó. 

Az Agymenők új évada előreláthatóan október 27-én tér vissza a képernyőre, melyben a korábbi évadokhoz hasonlóan továbbra is nyomon követhetjük a főszereplők, így Penny (Kaley Cuoco), Leonard (Johnny Galecki), Sheldon (Jim Parsons), Howard (Simon Helberg), Raj (Kunal Nayyar), Bernadette (Melissa Rauch) és Amy (Mayim Bialik) történetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek