Starity

Halálhírét keltették Jack Blacknek

2016. június 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton kelt szárnyra a pletyka, miszerint 46 éves korában elhunyt a Rocksuli sztárja.

hirdetés
Halálhírét keltették Jack Blacknek

Tegnap valaki feltörte Jack Black zenekarának, a Tenacious D-nek a Twitter fiókját, és nyugtalanító üzeneteket tett közzé, miszerint a népszerű színész-zenész elhalálozott, ám mint kiderült, szó sincs ilyesmiről.

Nehéz szívvel jelentem be, hogy Jack Black tegnap éjjel 3 óra 37 perckor életét vesztette. A halál oka egyelőre ismeretlen

– olvasható az azóta eltávolításra került posztban.

Fotó: Twitter

A rajongók azonban szerencsére nem estek kétségbe, és hitetlenkedve fogadták az üzenetet, sejtvén, hogy egy gondosan kieszelt átverésről van szó. Az egyik fanatikus nem sokkal a tweet megjelenése után megnyugtatta a publikumot, ugyanis elárulta, hogy Jack jelenleg egy Los Angeles felé tartó repülőgépen ül, miután előző nap a németországi Rock Am Ring fesztiválon lépett fel zenekarával.

A csapat azóta sikeresen visszavette az irányítást a fiók fölött, és hivatalos formában is megerősítésre került, hogy Jack él és virul.

A Twitter-fiókunk megheckelésre került. Biztosíthatunk róla titeket, hogy Jack ÉLETBEN van és JÓL érzi magát, és ez ez az egész egy beteges átverés volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek