Starity

10 millió dollárt fizetne egy szaúdi herceg Kanye Westnek egy Kim Kardashiannal töltött éjszakáért

2016. június 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper pénzügyi problémáinak híre bejárta a világsajtót, egy szaúdi herceg pedig profitálni szeretne belőle – igaz, egészen más értelemben.

hirdetés

Februárban számoltunk be róla, hogy Kanye West kiteregette pénzügyi problémáit a Twitteren, melyek megoldásához a Facebook alapítóatyjától, Mark Zuckerbergtől várta a megoldást. A rapper ugyanis úgy gondolta, hogy a milliárdos üzletember igazán invesztálhatna üzleti vállalkozásába némi pénzt, Mark azonban visszautasította a kérését – méghozzá nem is akárhogyan.

Köztudott, hogy Kanye azóta is úszik az adósságban, ez pedig nem kerülte el a szaúdi herceg, Mohamad Bin Salman figyelmét sem, aki nem mindennapi ajánlattal rukkolt elő, ugyanis nem kevesebb, mint 10 millió dollárt (kb. 2 milliárd 676 millió forint) fizetne a rappernek, amennyiben megengedné, hogy a feleségével, Kim Kardashiannal töltsön egy éjszakát.

Egyáltalán nem érdekel Kanye zenéje vagy a ruházati márkája, de a felesége felbecsülhetetlen értékű kincs. Örömmel fizetnék 10 millió dollárt, akár még többet is egy vele töltött éjszakáért

– nyilatkozta a herceg egy sajtótájékoztatón. 

A The Hollywood Gossip értesülései szerint se Kim, se Kanye nem reagált a bőkezű ajánlatra, ám többen úgy vélik, válságban van a házasságuk, és már a válás sincs messze. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek