Starity

Átadták a Paul Walker Ocean Leadership-díjat

2016. június 06. 12:12   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adrian Grenier vehette át idén az elhunyt sztárról elnevezett díjat, melyet június 4-én adtak át a Monterey Bay Aquariumban.

hirdetés

A Monterey Bay Aquarium által alapított díj, melyet a néhai Paul Walker emlékére hoztak létre 2014-ben, idén immár harmadjára került átadásra. A díjat szombaton, június 4-én adták át, melyet a Törtetők című sorozat sztárja, Adrian Grenier kapta az óceánok megvédéséért folytatott tevékenysége elismeréséül.

Adrian az általa 2015 decemberében alapított Lonely Whale alapítványával szeretne hozzájárulni az óceánok élővilágának megőrzéséért folytatott küzdelemhez. Az alapítvány legfőbb célkitűzése, hogy a többi, hasonló profilú alapítványokkal történő együttműködésükkel elősegítsék az oktatást, ezáltal a tengerek egészségének a megőrzését is.  

Adrian alapítványa együttműködik az elhunyt filmsztár lánya, Meadow által létrehozott Paul Walker alapítvánnyal is, mely azon fiatalok oktatását támogatja, akik a tengerek élővilágának megmentésével kívánnak foglalkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek