Starity

Áron alul kelt el a Playboy-villa

2016. június 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy atyja immár nem birtokolja a negyven évig az otthonául szolgáló mesés ingatlant.

hirdetés

Januárban számoltunk be róla, hogy Hugh Hefner úgy döntött: piacra bocsátja a Playboy-villát, melyben az utóbbi negyven évben élt. A Playboy-mogul nem kevesebb, mint 200 millió dollárt (kb. 53 milliárd 226 millió forint) kért az ingatlanért, ám az csak féláron, 100 millió dollárért (kb. 23 milliárd 613 millió forint) kelt el. A büszke új tulajdonos egyébként nem ismeretlen Hef számára, ugyanis szomszédja, Daren Metropoulos vásárolta meg a villát.

Eljött a megfelelő pillanat, hogy végre olyan vevőt találjunk ennek a hihetetlen birtoknak, aki értékelni tudja, milyen szerepet töltött be a márkánk történelmében, és lehetővé teszi számunkra az aktuális üzleti befektetéseket. A Playboy-villa egyfajta kreatív központ volt Hef számára: egyszerre volt a saját rezidenciája és munkahelye az utóbbi negyven évben, és szeretné, ha ez így is maradhatna az ingatlan értékesítése után is

– állt a Playboy Enterprises vezérigazgatójának, Scott Flandersnek a januárban kiadott nyilatkozatában, melynek értelmében az új tulajdonos kénytelen eltűrni Hef jelenlétét a férfi haláláig.

A 20 000 négyzetméteres ingatlanban egyébként 29 szoba, saját mozi és egy hatalmas úszómedence kapott helyet, nem is beszélve a négyszobás vendégházról, így tulajdonosa hatalmas vendégsereget helyezhet el itt egy-egy összejövetel alkalmával – ahogy azt Hef is tette az elmúlt évtizedekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek