Starity

Megérkezett a Disney első latin hercegnője

2016. június 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került bemutatásra a Disney legújabb hercegnője, Elena, akinek története rövidesen debütál az amerikai Disney csatornán.

hirdetés
Megérkezett a Disney első latin hercegnője
Fotó: Disney Channel

A Disney-t számtalan kritika érte az elmúlt években, amiért minden hercegnője fehér bőrű, így az álomgyár elhatározta, hogy ezúttal egy latin szépséget állít legújabb története középpontjába. A hamarosan megjelenő produkcióban a főszerepet egy Elena névre keresztelt karakter kapta, aki az avalori trón várományosa, mindemellett pedig egy erős, határozott és intelligens hercegnő – legalábbis e szavakkal jellemezte Elenát a projektben szinkronszínészi feladatokat ellátó Gina Rodriguez.

Maga a történet sorozat formájában kerül a képernyőre, melyen a fent említett Gina mellett olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a karaktereknek, mint Aimee Carrero, Emiliano Díez, Jillian Rose Reed, Joseph Haro, Christian Lanz és Jenna Ortega – többek között.

Az iMDb értesülései szerint a széria első, tizennyolc epizódos évada még idén sugárzásra kerül, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek