Starity

Ashley Tisdale elárulta, hogy számíthatunk-e a felbukkanására a High School Musical 4-ben

2016. június 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical első epizódjában Sharpay-t alakító színésznő a New You-nak nyilatkozott a folytatásról.

hirdetés
Ashley Tisdale elárulta, hogy számíthatunk-e a felbukkanására a High School Musical 4-ben
Fotó: New You Magazine I Fadil Berisha

Márciusban számoltunk be arról, hogy a Disney fejesei úgy döntöttek, ideje újraéleszteni egy régi közönségkedvencet, így megkezdődtek a High School Musical folytatásának előkészületei. Már akkor sejteni lehetett, hogy nem az eredeti stábbal kooperálnak a készítők, hiszen kedvenceink kiöregedtek a középiskolásokról szóló tinifilmekből, ám nemrég felcsillant a remény, hogy néhány főszereplő mégis visszatér egy cameo erejéig.

A legvalószínűbbnek Sharpay (Ashley Tisdale) és Ryan (Lucas Grabeel) megjelenése bizonyult, mivel az új történet állítólag Campbell nevű unokatestvérükről szól majd, ám Ashley a New You-nak adott interjújában megcáfolta a felbukkanásáról szóló pletykákat.

Fotó: New You Magazine I Fadil Berisha

Visszatekintve a HSM tökéletes és nagyon tiszta dolog volt akkoriban. Nem a High School Musical alkotott meg minket, hanem mi tettük naggyá a filmet

– magyarázta a színésznő, majd hozzátette: rajongói hiába várják, nem fog felbukkanni a filmben.

A Disney-nél egyébként jelenleg is folynak a meghallgatások, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, kik a legesélyesebbek arra, hogy Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Zac Efron, Lucas Grabeel, Corbin Bleu és Monique Coleman nyomdokaiba lépjenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek