Starity

Megmutatta festetlen arcát Kylie Jenner

2016. június 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár ritkán mutatkozik festetlenül, ezúttal azonban megmutatta, milyen az arca a vastag sminkréteg alatt.

hirdetés

Kylie Jennert szinte kivétel nélkül hatalmas műszempillákkal, gondosan eloszlatott alapozóréteggel és vastagon felkent rúzzsal láthatjuk, ám legújabb szelfijén ugyanolyan, mint mi valamennyien. Az Instagramon közzétett képen egy fekete ujjatlan ruhát és egy arany karkötőt visel, és még a haját sem dobta fel az általa úgy szeretett színes tincsekkel.

Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akik úgy gondolják, hogy Kylie a maga természetességében még sokkal szebb, mint a rengeteg vakolat alatt, amit nap mint nap magára ken. Egy korábbi interjújában egyébként bevallotta, hogy a minden nap használt sminktermékeinek összértéke megközelítőleg 1600 dollárt (kb. 425 ezer forint) kóstál, azt pedig, hogy hogyan fesse ki magát, nővérétől, Khloe Kardashiantól tanulta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek