Starity

PLL: Új poszter érkezett az új évadhoz, de hol van Hanna?

2016. június 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg a sorozat hetedik évadának plakátja, mely ismét felveti a kérdést: életben marad Hanna? VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Már nem kell sokat várnunk a Pretty Little Liars visszatérésére, ugyanis június 21-én kerül sugárzásra a sorozat legújabb évadának első része, mely számtalan izgalmas fordulatban bővelkedik majd. Hannát ugyanis elrabolta a rejtélyes Über „A” az évadzáróban, barátai pedig minden követ megmozgatnak azért, hogy megtalálják őt – lehetőleg élve.

A sorozat folytatását beharangozó poszter ehhez hűen tovább mélyíti azt az érzést a nézőkben, hogy valamilyen végzetes kimenetele lehet a történetnek Hannára nézve – mivel nem szerepel a plakáton –, és Marlene King producer sem nyugtatta meg a rajongókat, amikor arról kérdezték, mi vár az Ashley Benson alakította karakterre.

Fotó: Freeform

Ami a műsort illeti, az emberek haláluk után is részesei maradnak a történetnek. Ez az, amit mondani szeretnék. Gondolj csak Andrea Parkerre vagy Alison DiLaurentisre! Ez a célunk mindig. Senki sincs biztonságban „A”-től, ahogy azt sem tudhatja magáról senki, hogy nem épp ő „A”...

– magyarázta Marlene egy korábbi interjúban.

Az új epizód egyébként Tick-Tock, Bitches címmel kerül sugárzásra, és ahogy a fenti poszteren a készítőknek, úgy nekünk is csak egy kérdésünk van a folytatással kapcsolatban: Vajon milyen messzire mennek a lányok, hogy megmentsék Hannát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek