Starity

Ezek 2016 eddigi legjobb fürdőruhás képei

2016. június 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nálunk még csak most köszöntött be a nyár, kedvenceink többsége azonban már több ízben is megmártózott a tenger, az óceán vagy épp egy vízesés hűs habjaiban. Cikkünkben elhoztuk a legjobb pancsolós képeket.

hirdetés

Paris Hilton

A Hilton szállodalánc örökösnője egy héttel ezelőtt utazott el pihenni a tengerpartra, vakációjáról készült fotói tanúbizonysága szerint pedig igencsak jól szórakozott, és a pancsolás mellett napozásra is jutott ideje.

Taylor Swift

A jelenleg jól megérdmelt szabadságát töltő énekesnő márciusban utazott a tenger közelébe Calvin Harrisszel, nyaralásukról pedig több képet is megosztottak a közösségi médián keresztül.

Nina Dobrev

A jelenleg a Tripla X-en dolgozó színésznő rengeteg időt tölt a víz közelében, Instagram-oldala pedig hemzseg a jobbnál jobb bikinis fotóktól, így nem csoda, hogy férfiak és nők egyaránt szívesen követik bejegyzéseit. Idei terméseiből nekünk ez a kézenállós a kedvencünk, melyet márciusban tett közzé.

Camila Cabello

A 19 éves énekesnő már eleve nyaralással kezdte az új évet, és láthatóan nagyon jól szórakozott pihenése során. Amikor az élet citromot ad... igyál kókusztejet – írta a lenti felvétel mellé az Instagramon.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars sztárja is szívesen tölti szabadidejét vízközelben – ahogy néhány hete is tette. Ez az egyrészes fürdőruha pedig amellett hogy remekül illett sötét hajához és szeméhez, még irigylésre méltó alakját is kiemelte.

Lady Gaga

A Mother Monster nemcsak a klipjeiben és a vörös szőnyegen, hanem a tengerparton is szívesen visel feltűnő ruhadarabokat. Az énekesnő tegnap emellett az amerikai zászlóra emlékeztető dressz mellett tette le a voksát, ami túlzás nélkül remekül állt neki.

Kylie Jenner

A 18 éves sztárcsemete köztudottan szereti közszemlére tenni adottságait, e szenvedélyének pedig nővérével közös legújabb fürdőruha kollekciója is kedvez, ugyanis így lehetősége volt először bújni a darabokba. Kylie boldogan mutatta meg saját tervezésű újdonságait, nekünk pedig ez az arany-fekete szett lett a kedvencünk.

Britney Spears

A pophercegnőnek sincs oka aggodalomra, hiszen hosszú évek jojózása után most ismét csúcsformában van, testét pedig büszkén bújtatja figyelemfelkeltő darabokba, mint amilyen ez az egyrészes zöld dressz is.

Vanessa Hudgens

A High School Musical-filmek sztárja is szívesen megszabadul a ruháitól, ha vizet lát, ráadásul hatalmas rajongója a vízeséseknek, így nem csoda, hogy legutóbbi úticélja Tahquitz Canyon és az ott található zuhatag volt.

Claire Holt

A H2O: Egy vízcsepp elég sztárja jelenleg a mézesheteit élvezi újdonsült férje társaságában, ám még ilyenkor is gondol rajongóira, így a lenti fotóval mutatta meg nekik, milyen csodás helyen vakációznak.

Hilary Duff

A 28 éves színész-énekesnő is nagyon várta már a jó időt, így a minap erre a rózsaszín-fehér csíkos fürdőruhára cserélte pólóit és sortjait, és megmártózott ő is.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja számára sincs pihenés, ám mégis szakított időt egy pár napos nászútra, miután májusban férjhez ment. A lent látható kép vakációjuk alatt készült, és hűen reprezentálja, mennyire várta már a nyarat a színésznő.

Nicole Scherzinger

Az énekesnő egy szombati napot töltött a tengerparton, ahol a lenti felvétel szerint nem volt épp napsütéses idő, Nicole-t ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy pancsoljon egyet, majd szexin pózoljon a homokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek