Starity

Olyan nagy kanállal szeretnéd habzsolni az életet, mint Kylie Jenner? Mutatjuk, mennyibe kerül!

2016. június 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jennert választották tavaly az év egyik legbefolyásosabb tinédzserének, ami nem is csoda, hiszen tizenévesek milliói követik a közösségi oldalakon és tekintik példaképüknek.

hirdetés

A Seventeen magazin nemrég utánaszámolt annak, hogy pontosan mennyibe is kerül az az elképesztő életmód, amit oly sokan irigyelnek Kylie-tól, hiszen legyünk őszinték: sokaknak nemhogy tinédzserként, hanem felnőttként sem adatik meg az a hihetetlen luxus, amiben ő felnőtt.

Cikkünkben a teljesség igénye nélkül sorra vesszük, hogy megközelítőleg mennyit költ Kylie különböző ingóságokra, kiegészítőkre, szépségápolásra és ruházkodásra.

1. Ház – 2 millió 700 ezer dollár (kb. 720 millió 252 ezer forint)

Valamennyien egyetértünk abban, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy élnünk kell valahol, márpedig nem árt, ha olyan helyen verünk tanyát, ahol otthon érezzük magunkat. Míg a tizenévesek többsége örül, ha hétvégente hazalátogathat a kollégiumból, addig Kylie szinte minden évben új villát vásárolhat magának, méghozzá Los Angeles legjobb részén – Calabasasban, ahol a legnagyobb A-listás hírességekhez kopoghat át, ha elfogy otthon a cukor. (Na, már ha megtörténik ilyesmi.) Ó, és említettük már a menő designer darabokat, amikkel kedvére rendezheti be hat hálószobás otthonát?

2. Rolls Royce – 320 ezer dollár (kb. 85 millió 363 ezer forint)

Oké, az autót nem ő vette, hanem a 18. születésnapjára kapta ajándékba, de az életmódjának szerves részét képezik a menő járgányok. Míg egy átlagos tinédzser örül, ha a szülei megengedik, hogy vezesse a családi autót (már amennyiben rendelkezik jogosítvánnyal), addig Kylie-nak nem fájt a szíve összetörni – még ha véletlenül is – a másnak egy élet munkája által sem elérhető luxusautót...

3. Háziállat – 53 ezer dollár (kb. 14 millió 138 ezer forint)

Kylie köztudottan hatalmas állatbarát hírében áll: otthonát három olasz agárral (Norman, Bambi és Sofia) osztja meg, akik fejenként 1000 dollárjába (kb. 267 ezer forint) kerültek, de még ők is kispályások voltak Rollie-hoz képest, akit ha meg akarnánk vásárolni, 50 ezer dollárt (kb. 13 millió 338 ezer forint) kellene kiperkálnunk, ami lássuk be: itthon egy két- és félszobás lakás ára!

4. Designer táska – 10 ezer dollár (kb. 2 millió 667 ezer forint)

Míg a hazai tinédzserek többsége örül, ha van egy iskolába hordható és egy bulizós táskája – melyeket jó esetben nem a helyi kínai üzeltben kell beszereznie – addig Kylie kisebb vagyonokat szór el mindenféle designer darabokra.

Mi a közös a Michael Kors, Karl Lagerfeld, Alexander Wang és Marc Jacobs által tervezett kiegészítőkben? Igen, jól sejted: piszok drágák – de nem Kylie-nak! És persze biztosan nem egy ilyen lapul a gardróbjában...

5. Ékszer – 7 ezer dollár (kb. 1 millió 867 ezer)

Marilyn Monroe már az 1950-es években megmondta, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja, és nyilvánvaló, hogy ezzel Kylie is egyetért. A 18 éves valóságshow-sztárnak rengeteg különleges ékkövek díszítette, finom csiszolású és méregdrága ékszere van, amiknek összértékét megsaccolni sem merjük. Csak a lenti képen látható gyémántok díszítette, arany karórája 7 ezer dollárt (kb. 1 millió 867 ezer forint) kóstál, és ki tudja, hány ilyen és hasonló darabja van még talonban...

6. Parókák – 600-tól 5 ezer dollárig (kb. 160 ezer forinttól 1 millió 334 ezer forintig)

Kylie sosem titkolta, hogy elvékonyodott, súlyosan roncsolódott tincsei miatt gyakran visel parókát, és természetesen az ilyen alkalmakkor is csak a legjobbakat, legszínesebbeket és persze legdrágábbakat választja. Parókáit egy erre szakosodott mester, Tokyo Stylez készíti, aki az alapján várja díjazását, hogy mennyit kellett bíbelődnie egy-egy műhajjal.

7. Instant barnaság – 350 dollár (kb. 93 ezer forint)

Napozás? Szolárium? Ugyan, az már a múlté! – gondolhatja Kylie, aki a festékszórós barnulásra, az úgynevezett spray tanre esküszik. Egy kis fújás itt, egy kis fújás ott, és máris olyan, mintha napozással töltötte volna a fél nyarat, de mint tudjuk, az idő pénz... Mondjuk Kylie éppen azon szerencsések (?) közé tartozik, akiknek mindkettőből van elég, de az tény, hogy pénztárcája megcsappanásáért cserébe legalább rövid időn belül kap is valamit.

8. Manikűr – 175 dollár / alkalom (kb. 47 ezer forint)

Mint a nők többsége, úgy természetesen Kylie is szereti, ha ápoltak a körmei, és nem neki kell bajlódnia a reszeléssel, lakkozással, díszítéssel, de – ha már pénze van – természetesen nem éri be egy átlagos mani-pedivel és egy középszerű manikűrössel, így a sztárok kedvencével, Britney Tokyóval csináltatja körmeit.

Britney azonban még az ő köreikben is igen borsos áron dolgozik: egy kétórás géllakkozásért 125 dollárt (kb. 34 ezer forint) számol fel, de mivel Kylie házhoz is rendeli őt, így hősünk megtoldja a cehhet további 50 zöldhasúval (kb. 13 ezer) kiszállási díj gyanánt.

9. Victoria's Secret-melltartó – 70 dollár (kb. 19 ezer forint)

Köztudott, hogy a Victoria's Secret-darabok a fehérneműk királyai királynői, de tegyük hozzá, hogy egy átlagos tinédzsernek legfeljebb akkor telnek ilyen darabokra, ha tehetősek a szülei... bár akkor már nem is beszélünk olyan átlagos tinédzserről.

Természetesen Kylie-nak akkor is a legjobb kell, ha fehérneműkről van szó, így nem sajnál mélyen a zsebébe nyúlni egy-egy márkás melltartóért vagy bugyiért cserébe, de javára legyen szólva, hogy ezek valóban strapabíró, időtálló darabok.

10. Műszempilla – 30 dollár / pár (kb. 8 ezer forint)

Hol vannak a mi pár száz forintos, eBay-ről rendelt pislogóink Kylie-éihoz képest! A szépségére iszonyú kényesen ügyelő tinédzser talán sminktermékekre költ a legtöbbet, ám mi is csak találgatni tudunk, hogy saját márkáján kívül mely divat- és szépségóriások kollekciói sorakoznak a nesszeszerében... már ha elképzeljük, hogy elférnek egy nesszeszerben.

Szépségének titkáról egyébként maga Kylie rántotta le a leplet és árulta el, hogy ha szempilláról van szó, a Lilly Lashes-féle tincsek közül válogat, melyek darabja (párosával számolva) nagyjából 30 dollár (kb. 8 ezer forint) körül mozog.

Végezetül, hogy védelmünkbe vegyük Kylie-t, meg kell említenünk, hogy közkedvelt médiasztár lévén természetesen rengeteg terméket kap kipróbálásra, népszerűsítésre és csak úgy, ajándékként, mégis figyelemre méltó, milyen hatalmas értékek cserélnek gazdát egy-egy vásárlása során...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek