Starity

Újra mentor lesz Nicole Scherzinger

2016. június 10. 06:06   |   Szerző: olsenfan..

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Háromévnyi kihagyás után tér vissza a brit X-Faktorba a The Pussycat Dolls egykori fronténekesnője és Sharon Osbourne is.

hirdetés
Újra mentor lesz Nicole Scherzinger

2011-ben szerződtették le az amerikai X-Faktor mentorai közé Nicole Scherzingert, majd a műsor befejeztével felkérték a brit verzióba is Gary Barlow, Tulisa és Louis Walsh mellé. A kérésnek eleget téve Nicole két éven keresztül pátyolgatta a versenyzőket.

Miután szép lassan a tavalyi év mentorai, Nick Grimshaw, Rita Ora és Cheryl Cole mind visszamondták a 13. évadban való szereplést, Simon Cowell felkérte a 2013-ban már bizonyított Sharon Osbourne-ból, Louis Walshból és Nicole Scherzingerből álló mentor-triót. Június 1-én került hivatalos bejelentésre, hogy mindhárom exzsűritag elfogadta a meghívást a 2016. június 10-én, az angliai Leicester városában induló új évadba. 

Alig várom, hogy visszatérjek a második otthonomhoz, és hogy részese legyek a @TheXFactor családjának ebben az évben. #megfogomtalálnianyertest

– nyilatkozta az aranytorkú énekesnő, a lent látható képet csatolva az Instagram-profiljára. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek