Starity

Kisfia lesz Gönczi Gábornak

2016. június 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is lehetne boldogabb a Tények újdonsült híradósa, ugyanis hamarosan egy kisfiú édesapjává válik.

hirdetés
Kisfia lesz Gönczi Gábornak
Fotó: RTL Sajtóklub

Három héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy Gönczi Gábor és párja, Ildi szülői örömök elé néznek. A szerelmesek nemrég azt is megtudták, hogy fiúgyermekkel gyarapszik a családjuk, és bár még nem választottak nevet a kicsinek, nagyon várják az érkezését.

Elmondhatatlanul boldogok vagyunk Ildivel. A fiunk szobája megvan, de még üres, egyelőre nem vásároltunk semmit

– magyarázta Gábor a Borsnak, majd hozzátette, hogy az első trimeszter letelésééig nem szerettek volna bababoltban mutatkozni, ezért sem kezdték meg a kicsi szobájának berendezését. A híradós egyébként jól megérdemelt szabadságát élvezi jelenleg, így a szülés előtt még volt lehetősége elvinni egy külföldi nyaralásra a szerelmét.

Nemrég voltunk vizsgálaton, mindent rendben találtak. Ekkor mutatta meg magát a gyermekünk. Óriási élmény volt! Az orvosunk áldását adta a nyaralásra, de azt mondta, ezután a szülésig ne menjünk nagyon messzire, mert Ildi már öthónapos terhes. Imádom a várandóssága minden pillanatát, szeretnék a legjobb apuka lenni a világon, mindenből kiveszem a részem

– vallotta izgatottan a híradós.

Nem is lehetnének boldogabbak a leendő szülők I Fotó: Facebook / Gönczi Gábor

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek